2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 67 پست
گفتن اکه ترمیم میزنید بابد کل درسارو ترمیم بزنید😏😏

اینجوری کار خیلی سخت میشه هم یازدهم و هم دوازدهم

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.

گویا ثبت نامش رو گفتن اجباری هست،

اما میتونید امتحان ندید.

اگر درسی رو قصد ترمیم زدنش رو هم ندارید باید ثبت نامش رو انجام بدید،

یعنی باید هزینه رو پرداخت کنید و امتحان ندید و هزینه تون سوخت بشه

.

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

جمع بندی مباحث امروز شورا در مورد ترمیم:

✅فرصت ترمیم مجدد به همه داوطلبان داده شد

✅هزینه ترمیم وایجاد سابقه هر درس ۷۰هزارتومن در نظر گرفته شده

✅طبق چیزی که امروز گفتن باید واسه ترمیم همه دروس ثبت نام کنی تا بتونی باقی دروس رو امتحان بدی

✅فرصت ترمیم برای همه اعم از دانش آموز، فارغ التحصیل، داوطلبان دیپلم ناقص وجود داره

✅زمان ثبت نام فرایند ترمیم و ایجاد سابقه آخر دی اعلام شده

┏━━   🍃  

┗━━   🍂   🍃   ━━┛

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

✅دفعات ترمیم معدل کنکوری‌ها افزایش یافت

🔹اعضای شورای‌عالی آموزش‌وپرورش به افزایش دفعات ترمیم نمرۀ کنکوری‌ها رأی دادند. اما این ترمیم باید برای تمامی دروس انجام شود.

.

.گویا ثبت نامش رو گفتن اجباری هست،اما میتونید امتحان ندید.اگر درسی رو قصد ترمیم زدنش رو هم ندارید با ...

جدا اگه اینطوری باشه ک عالیه من پارسال ۳تا بیست دارم نمیخوام ترمیم کنم

.گویا ثبت نامش رو گفتن اجباری هست،اما میتونید امتحان ندید.اگر درسی رو قصد ترمیم زدنش رو هم ندارید با ...

بعد یه سوال.اگر امتحان بدیم و نمرمون کمتر از سال پیش باشع.برا سال پیش رو میزارن ؟

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

حالا سال بعد دهم رو هم باید ترمیم زد بابا ریدن با این معدلشون😑

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️