یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بقیه علائمت چیه؟ من دو هفته مریض بودم خوب شدم الان بعد چند روز گوشم گرفته و آبریزش بینی و...
میخوام بدونم ویروس جدیده یا همون قبلیس خوب نشده
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."
یک دونه عناب بزن به چنگال رو گاز بزار تا دود کنه گوشاتو بگیر روش باز میشه
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
واقعا این برا ویروس جدید ؟من یک ماه پیش مریض شدم اما همش میگفتم عصبی هست این صدای تو سر و گرفتگی گوش ...
علائمت چی بود
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."
سیگار روشن کنم دودشو بکنم تو گوش؟ توی نت خوندم نوشته بود عفونت گوش باعث صدای سوت توی سر میشه که معمو ...
دود سیگار ندی ها بدتر میشی
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم