2777
2789
عنوان

تاپیک ایده برای کادو روز مرد🦥💃🏻❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 163 پست
باورت نمیشه مناسبتااا دهنم سرویسهمخصوصا تولدششش وای از شیش ماه قبل درگیزمممم

والا من از الان درگیرم حالا مجردما تا چهار پنج سال آینده هم تو فکرش نیستم

ولی تو اینستا چیزی میبینم برا کادو دادن خوب باشه سیو میکنم برا روز موادا🤣🤣

چرا همچی داره😂😂ماشین اصلاح چند کاره هم خوبه اگه نداشته باشتش😂😭دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه والا

😭😭😭دارههههههههههه۷هه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من از الان درگیرم حالا مجردما تا چهار پنج سال آینده هم تو فکرش نیستمولی تو اینستا چیزی میبینم ب ...

ایول به تو😂

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

آره عزیزم خب گلم چرا نرفتیم سر خونتون تا وقتی که عروسی بگیرید اینطوری انقد آرامش داشتین سعی کنید مثل ...

خانوادم بشدت سختگیرن فقط یه ماه خونه ی خودم بودم . خانوادم اختلال روانی دارن دیگه از اول تا اخرشو بگیر…منم همینجا خیلی قشنگ راحتم . ما رفتیم بوژان از صبح تا عصر 😃 هیچکسم چیزی نگفت چون خونه پدرشوهرم اونوراست . اما بخاطر سربازی همسرم باز برگشتیم جایی که قبلا زندگی میکردیم خونه ی پدرم اینجاست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اوخ اوخ من ک ضعفففق🤗🤪🤪🤗🤗فداتشمممم❤❤❤

سعی کن فقط خاطره های خوب بسازی من همسرم همیشه بهم میگه خیلی با وجودت تو زندگیم خوشبختم حس خوشبختی دارم ☺️

قربونتت😚

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خانوادم بشدت سختگیرن فقط یه ماه خونه ی خودم بودم . خانوادم اختلال روانی دارن دیگه از اول تا اخرشو بگ ...

ای وای عزیزم خونه خودتون کجاست تو شهر پدرت اینا هستی تو الان شوهر داری و امانتی خانوادت باید از شوهر اجازه بگیرن حالا برعکس شده

ای وای عزیزم خونه خودتون کجاست تو شهر پدرت اینا هستی تو الان شوهر داری و امانتی خانوادت باید از شوهر ...

ادمای اینجا متاسفانه فرهنگ زیادی ندارن . از شهر پدرم تا یه شهر دیگه دو ساعت فاصلست وقتی که همسرم مرخصی میگیره دو تا سه روز میریم . اولا اصلا اینا میگفتن ممنوعه : بستن دراتاق خواب و خوابیدن کنارهم و رقتن به خونه ی پدرشوهر و رفتن به بیرون اما من خیلی ریسک کردم الان برا خانوادم عادی شده فقط یوقتایی یچیزی میپرونن توجه نمیکنم کار خودمو‌میکنم. 

راستی برا جهیزیه چه کردید چیا گرفتید

یخچال و لباسشویی و جاروبرقی ، ظرف و‌ظروف و پتو و‌تشک و بالشت . فقط مونده وسایلای برقی اشپزخونه که همسرم از شهرستان برگرده میریم باهم بگیریم. 

ادمای اینجا متاسفانه فرهنگ زیادی ندارن . از شهر پدرم تا یه شهر دیگه دو ساعت فاصلست وقتی که همسرم مرخ ...

اصلا اهمیت نده شوهرتهههه واااا بخاطره حرف مردم شوهرتو تامین نکنی زندگیت سرد بشه که چی 

یخچال و لباسشویی و جاروبرقی ، ظرف و‌ظروف و پتو و‌تشک و بالشت . فقط مونده وسایلای برقی اشپزخونه که هم ...

میشه بپرسم چقدر هزینه کردی و چیا با همسرته 

من چون همسرم ماشین گرفت من همه چی گرفتم 

همسرت خونه و ماشین گرف

اصلا اهمیت نده شوهرتهههه واااا بخاطره حرف مردم شوهرتو تامین نکنی زندگیت سرد بشه که چی

فاصله کلا سردی بین دونفر میاره من هیچوقت اجازه ندادم خانوادم فاصله بندازن بینمون . خانواده ی همسرم خیلیییی روشن فکرن و عادی رفتار میکنن . الان یطوری با همسرم رفتار میکنم انگار خونه ی خودمونه خانوادم مهمونمونن