2777
2789
عنوان

خواهرم خراب کرد خواستگاریمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6910 بازدید | 164 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست خوبم من خانوادم رسم دارن معاینه بکارت اهل ی جایی هسم ک کلا رسمه فداتشم🩵من چ با این آقا چ با یک ...

شأن و شخصیت خودت رو حفظ کن این کار رو انجام نده سراسر توهین و تحقیر به خودت هیچی به جنس زنه

کاش تو اینجا بودی 💔

من فقط میدونم تو کامل قضیه رو نمیگی 

چون قطعا چیزهای دیگه ای هم هست وگرنه طرف مرز ندارع الکی فوش بده ب پسر مردم دلیلشم اینه ک ازش بدش میاد دلیل اینکه بدش میادچیه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اره خب حق با شماست ولی من تو خانواده ای زندگی میکنم پدرم واسه عهد قاجاره انقد قدیمی فکر میکنه

پسره حتی اگر خبر داشت که خانوادتون همچین رسمی دارن باید حداقل به تو میگفت من نیازی نمیبینم این کارو بکنیم چون بهت اعتماد دارم اما اگر رسم خانوادتون اینه بهش احترام میذارم.   نه اینکه بگه اگرررر خانواده ها راضی شدن و خواستم بگیرمت باید برگه بدی ببینم دختری یانه

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
از اول مخالف بوده عزیز دلم

خب باید دلیل داشته باشه الکی ک نیست

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
هر چی از دهنش در اومد گفت بهش زندگیشو پولشو همه چیی

بگو 

میخواسته حرصمو در آره 

یا یه همچین چیزی 

بگو چالش گذاشته یه چرت و پرتی بگو 

قلبم آتیش گرفت 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

این مردها یه چیزیشون میشه، انگار زن میگیرن رفتن خرید. بعد اینکه زنه رو گرفتن باز هم اون رو با بقیه مقایسه میکنن ببینند زن خودشون بهتر بوده یا دختر مردم!

کلا به دل نگیر. 

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir