2777
2789

منو همسرم ۷ ساله ازدواج کردم ۵ ساله هم عروسی دوتا بچه داریم تو دوران عقد که عالی بودیم همسرم خیلی محبت میکرد یه بار تو دعوا هامون به روح پدرش قسم خورد که دوستم داره تا بعد  سه سال بعد عروسی هم خوب خوب بود تو بارداری بچه اولمون خیلی کمکم کرد محبت ولی دو ساله شغلش رو توسعه داد کارش زیاد شد تو بچه دوممون هیج کمکی نکرد خیلی الان باهم سرد شدیم حس میکنم زندگیمون باهم براش عادی شده تو جمع بیشتر از من با جاریم حرف میزنه شوخی میکنه😑بعضی وقتا خوشم نمیاد قبلا با جاریم سنگین برخورد میکرد الان باهاش شوخی هم میکنه 😐همسرم مرد خوبیع ولی دو سالی میشه دیگه باهم عین دوتا همخونه هستیم منم نمی تونم بهش محبت زیادی بکنم چون منم ازش انتطار دارم ولی اون هیج محبتی نمیکنه ببخشید حتی از نظر جنسی هم سرد شده به نظر شما برا این زندگیمون چیکار می تونم بکنم

باهاش حرف بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چرا با جاریت اوکی شده🙁

باهاش حرف زدی؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عشقتو تازه کن عزیزم مشخصه شوهرت مرد خوبیه بچه ها بینتون فاصله انداختن اولویتت شوهرت باشه بعدش بچه ها ...

چطوری تازه کنم وقتی من‌محبت میکنم انتطار دارم اونم محبت کنه ولی توجه نمیکنه من باز ازش سرد میشم وگرنه در کل مرد خوبیه

چطوری تازه کنم وقتی من‌محبت میکنم انتطار دارم اونم محبت کنه ولی توجه نمیکنه من باز ازش سرد میشم وگرن ...

عزیزم زبان عشق شوهرت فرق میکنه برات زندگی خوب فراهم کرده تو بهش عشق بده بدون منت و انتطار مقابل کم کم درست میشه 

کلا شاغل بودن آدم رو خیلی خسته میکنه اما تو متاهلی قضیه فرق داره شغل جای خودش عشق به بچه ووزن جای خودش اما وقتی با جنریتور گرمه با شما نه یکم مواظب باشین و اینکه از نظر زناشویی هم سرد شده یکم عجیبه و جدی بگیرین عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

اگر ناراحت نمیشی عزیزم این شما هسی که باید گرم کنی این زندگی رو خودت داری میگی کار همسرت زیاد شده 

سعی کن عشق رو پرکنی تو خونه بازی های دسته جمعی بزار با بچه ها 

تو چشماش با محبت خیره شو دستاشو ببوس و بگو قدر زحماتش رو‌میدونی 

زن بمب عاطفه ی خونه است 

مستمع صاحب سخن را بر سر شوق آورد 

سعی کن عشق رو درش ایجاد کنی 

آدمیزاد کاری نیست که بخواد و نتونه 

بهت قول میدم بعداً خودت لذتش رو میبری 

به خودت برس تو خونه بهترین لباس ها. رو بپوش 

عشقتو تازه کن عزیزم مشخصه شوهرت مرد خوبیه بچه ها بینتون فاصله انداختن اولویتت شوهرت باشه بعدش بچه ها ...

دقیقا استارتر . منم با ایشون موافقم . به نظرم خودتم درگیر شدی و کم گذاشتی همه اش نقصیر شوهرت نیست .مرد رو میشه دلگرم به خونه کرد با کارای خیلی ساده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حالا چرا با جاریت اوکی شده🙁باهاش حرف زدی؟

همون دیگه انگار با من غریبه شده با اون اشنا تر😐تو این همه سال همیشه باهاش سنیگن رفتار میکرد تو صورتش زول نمیزد الان برعکس شده با اون زیاد زیاد حرف میزنه تو صورتش هی زول میزنع شوخی میکنه با منم که سرد واسه همین خوشم نمیاد از این رفتارش این که عوض خوشم‌نمیاد وگرنه برادر شوهرم با من از همون اول راحت بوده  هست البته برادرشوهرم با من شوخی نمیکنه هیج وقت اینم بگم برادر شوهرم ۲۰ سال از من بززگتره ولی شوهرم با جاریم ۷ ۸ سال فاصله دارن

با جاریت شوخی میکنه که تورو حرص بده ؟

نه فکر نکنم چون نشون ندادم حساس شدم نسبت به رفتارش کلا تارگیا یه مدتی با اون راحت شده قبلا خیلی سنگین برخورد میکرد