2777
2789
عنوان

شما باشید برا این زندگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 44 پست
ببین من‌خیلی سعی کردم بهش دوباره نزدیک‌بشم ولی همسرم از سرکار میاد همش میگه خستم حوصله ندارم همش خوا ...

تورو خدا اسی اگر تاپیکت واقعیه مواظب زندگیت باش که از چیزهایی که گفتی پشتم لرزید تو رو خدا همه ی تلاشت رو بکن از خدا کمک بخواه دعای توسل بخون 

مشاور خوب برید 

به همسرت اقتدار بده که مردها مرده ی اقتدار هستن 

تورو خدا خسته نشو دو تا بچه داری 

الان دلگیری ناراحتی خسته ای درک میکنم ولی رها نکن تمام تلاشتو بکن ان شاالله بهترین نتیجه ها رو میگیری 

به خودت برس همیشه خوشبو باش هارمونیک‌لباس بپوش عشقدر زندگی زناشویی مثل یه گل میمونه که اگر بهش نرسی ...

پژمرده شده دیگه ولی خب من محبت میکنم از اونم انتطار دارم انجام نمیده سرد میشم دوباره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن با این چیزا که اسی داره میگه یعنی شوهرش همینو میخواد میگه تو دعواها حرف طلاق آورده این کار ...

بله عزیزم درسته یا خداا پس معلومه یه غلط هایی اون زیر میکنه یه زیرآبی هایی داره میره که سرد شده گلم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
تورو خدا این چه پیشنهادیه خدایی نکرده به رابطه برسه و از هم بپاشد زندگیشون شما باید جواب بدبختی بچه ...

اخه اصلا برادر شوهر من همچین ادمی نیست خیلی هم صاف ساده هست هر چقدر با برادرش راحت باشم هرگز شوهرم ناراحت نمیشه برادرشو خوب میشناسه

پژمرده شده دیگه ولی خب من محبت میکنم از اونم انتطار دارم انجام نمیده سرد میشم دوباره

😔

به خدا حیفه بی انتظار محبت کن 

از خدا بخواه قلبت رو از عشق خودش پر کنه و بتونی بی چشم داشت و بی قید و شرط محبت کنی 

با خدا معامله کن که خدا هیچ وقت پشیمونی نداره 

تورو خدا اسی اگر تاپیکت واقعیه مواظب زندگیت باش که از چیزهایی که گفتی پشتم لرزید تو رو خدا همه ی تلا ...

تاپیکم چرا واقعی نباشه یعنی به نظر شما همسرم کار های میکنه 😑

خیلی تعجب کردم ونگران شدم

حرف طلاق رو میگم به زبون اورده جدی نگفته هیج وقت ها منظورم این یود خودش اسم طلاق میاره بعد به برادر بزرگش داشت درس میداد وگرنه همسرم اینحوری ها هم نیست والله تا خالا ازش جیری تدیدم

تاپیکم چرا واقعی نباشه یعنی به نظر شما همسرم کار های میکنه 😑

نمیدونم چند سالته ولی با شرایطی که شما داری میگی اوضاع زندگیت لب مرز هست 

شما میتونی به ساحل امن  ببریش به لطف خدا 

و برعکس میتونی غرقش کنی

و شک نکن اگر غرق بشه همتون آسیب می‌بیند و شما و بچه ها بیشتر

حرف طلاق رو میگم به زبون اورده جدی نگفته هیج وقت ها منظورم این یود خودش اسم طلاق میاره بعد به برادر ...

اگر حرف. طلاق زد بگو هییییچ وقت این حرف رو نزن 

ما دو تا بچه داریم 

ازدواج لباس نیست که خسته شدیم و خوشمون نیومد عوضش کنیم 

فقط نگران‌ شدم برای زندگیت عزیزم خیییلی 

اون قدر که گریم گرفت 

نمیدونم چند سالته ولی با شرایطی که شما داری میگی اوضاع زندگیت لب مرز هست شما میتونی به ساحل امن ببر ...

من ۲۶ سالمه عزیزم اره اینو میدونم زندگیمون که خیلی ناجور شده البته نمیگم اونقدر ها منطورم نسبت به قبل مثلا من یادمه سر زایمان اولم همسرم همش تو بیمارستان پیشم یود هی می رفت یه ساعت برمیگشت حتی نصف شب هم می یومد ولیسر دومی خیلی کمتر اومد انگار عادی شده بود براش😐نسبت به گذشته سرد تر شده ولی سرد سرد بی محل هم نیست دیگه من با گذشته مقایسه میکنم

اگر حرف. طلاق زد بگو هییییچ وقت این حرف رو نزن ما دو تا بچه داریم ازدواج لباس نیست که خسته شدیم و خو ...

الان دیگه اصلا دعوا نداریم که بگه قبلا بیشتر میگفت منظورم الان نیست 

الان دیگه اصلا دعوا نداریم که بگه قبلا بیشتر میگفت منظورم الان نیست

الحمدلله 

عزیزم بهترین راه که تجربش کردم هرروز با امام زمان صحبت کن و همین مشکلاتت رو بهش بگو 

و یه چیزی بخون و بهشون هدایت کن یا یه کاری که حضرت دوست دارن

خواااااهش میکنم

ان شاالله معجزه ی زندگیت خواهد شد 

همون دیگه انگار با من غریبه شده با اون اشنا تر😐تو این همه سال همیشه باهاش سنیگن رفتار میکرد تو صورت ...

راسیتش وایب خوبی نگرفتم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....