منو همسرم ۷ ساله ازدواج کردم ۵ ساله هم عروسی دوتا بچه داریم تو دوران عقد که عالی بودیم همسرم خیلی محبت میکرد یه بار تو دعوا هامون به روح پدرش قسم خورد که دوستم داره تا بعد سه سال بعد عروسی هم خوب خوب بود تو بارداری بچه اولمون خیلی کمکم کرد محبت ولی دو ساله شغلش رو توسعه داد کارش زیاد شد تو بچه دوممون هیج کمکی نکرد خیلی الان باهم سرد شدیم حس میکنم زندگیمون باهم براش عادی شده تو جمع بیشتر از من با جاریم حرف میزنه شوخی میکنه😑بعضی وقتا خوشم نمیاد قبلا با جاریم سنگین برخورد میکرد الان باهاش شوخی هم میکنه 😐همسرم مرد خوبیع ولی دو سالی میشه دیگه باهم عین دوتا همخونه هستیم منم نمی تونم بهش محبت زیادی بکنم چون منم ازش انتطار دارم ولی اون هیج محبتی نمیکنه ببخشید حتی از نظر جنسی هم سرد شده به نظر شما برا این زندگیمون چیکار می تونم بکنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم زبان عشق شوهرت فرق میکنه برات زندگی خوب فراهم کرده تو بهش عشق بده بدون منت و انتطار مقابل کم ک ...
ببین من همسرم مرد خوبیه درست ولی خب من به عنوان زن دوست دارم محبتش رو هم مثل قدیم داشته باشه ولی خیلی بی توجه شده اونقدر از این بی توجهش اسیب میبینم که با جاریم که راحت تر داره برخورد میکنه بهم برمیخوره ما تو دعوا هامون همسرم چندین بار حرف طلاق اورده ولی چند ماه پیش بین مادر شوهرم و جاریم بحث پیش اومده بود همسرم هم خودشو قاطی کرد طرف جاریم بود 😐😐و این جاریم گفت شوهرش از طلاق حرف میزنه برگشت گفت باهم مهربون باشید این حرفا یعنی چی 😐😐این رفتارش منو ازار میده
کلا شاغل بودن آدم رو خیلی خسته میکنه اما تو متاهلی قضیه فرق داره شغل جای خودش عشق به بچه ووزن جای خو ...
والله همین منو اذبت میکنه که یهو با جاریم راحت تر شده در حالی که یادم نمیاد تا این حد باهاش راحت بوده باشه از نظر جنسی هم خیلی وقتا فکر منفی میکنم ولی تا حالا ازش چیز بدی ندیدم نمیدونم دز کل زتدگیمون عوض شد از وقتی همسرم کارش رو توسعه داد
والله همین منو اذبت میکنه که یهو با جاریم راحت تر شده در حالی که یادم نمیاد تا این حد باهاش راحت بود ...
خب ایشون از قصد اینکار رو میکنه فکر کنم چون صاحب زن و بچه هستش بچه که نیست بگیم دو سالش هست عزیزم و اصلا بگیم مرد با وجدانی هست شاید همون مشغله کاری هست ...
اگر ناراحت نمیشی عزیزم این شما هسی که باید گرم کنی این زندگی رو خودت داری میگی کار همسرت زیاد شده سع ...
ببین منخیلی سعی کردم بهش دوباره نزدیکبشم ولی همسرم از سرکار میاد همش میگه خستم حوصله ندارم همش خوابه منم تو خونه دوتا بچه کوچیک دارم صبح تا شب خسته هستم برا دلگرمی هم شده به محبتش نیاز دارم