2777
2789
عنوان

شما باشید برا این زندگی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام با برادر شوهرت شوخی کن صمیمی سو

تورو خدا این چه پیشنهادیه 

خدایی نکرده به رابطه برسه و از هم بپاشد زندگیشون شما باید جواب بدبختی بچه هاشونو بدید 

تورو خدا عزیزم هر چی به ذهنمون میرسه نباید بگیم 

تورو خدا این چه پیشنهادیه خدایی نکرده به رابطه برسه و از هم بپاشد زندگیشون شما باید جواب بدبختی بچه ...

قطعا عقل داره دیگ با سیاست شوخی کنه دوبار جوری ک شوهرش متوجه کار اشتباهش بشه

نه اینکه همیسه باهاش اوکی بشه😐

عزیزم زبان عشق شوهرت فرق میکنه برات زندگی خوب فراهم کرده تو بهش عشق بده بدون منت و انتطار مقابل کم ک ...

ببین من همسرم مرد خوبیه درست ولی خب من به عنوان زن دوست دارم محبتش رو هم مثل قدیم داشته باشه ولی خیلی بی توجه شده اونقدر از این بی توجهش اسیب میبینم که با جاریم که راحت تر داره برخورد میکنه بهم برمیخوره ما تو دعوا هامون همسرم چندین بار حرف طلاق اورده ولی چند ماه پیش بین مادر شوهرم و جاریم بحث پیش اومده بود همسرم هم خودشو قاطی کرد طرف جاریم بود 😐😐و این جاریم گفت شوهرش از طلاق حرف میزنه برگشت گفت باهم مهربون باشید این حرفا یعنی چی 😐😐این رفتارش منو ازار میده

کلا شاغل بودن آدم رو خیلی خسته میکنه اما تو متاهلی قضیه فرق داره شغل جای خودش عشق به بچه ووزن جای خو ...

والله همین منو اذبت میکنه که یهو با جاریم راحت تر شده در حالی که یادم نمیاد تا این حد باهاش راحت بوده باشه از نظر جنسی هم خیلی وقتا فکر منفی میکنم ولی تا حالا ازش چیز بدی ندیدم نمیدونم دز کل زتدگیمون عوض شد از وقتی همسرم کارش رو توسعه داد

قطعا عقل داره دیگ با سیاست شوخی کنه دوبار جوری ک شوهرش متوجه کار اشتباهش بشهنه اینکه همیسه باهاش اوک ...

عزیزم به خدا خیلیا بودن به همین هوا  کم کم کارشون به جاهای باریک کشیده 

از همسرشون که محبت نمی‌دیدند باعث شده جذب محبت غیر بشن 

والله همین منو اذبت میکنه که یهو با جاریم راحت تر شده در حالی که یادم نمیاد تا این حد باهاش راحت بود ...

خب ایشون از قصد اینکار رو میکنه فکر کنم چون صاحب زن و بچه هستش بچه که نیست بگیم دو سالش هست عزیزم و اصلا بگیم مرد با وجدانی هست شاید همون مشغله کاری هست ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
اگر ناراحت نمیشی عزیزم این شما هسی که باید گرم کنی این زندگی رو خودت داری میگی کار همسرت زیاد شده سع ...

ببین من‌خیلی سعی کردم بهش دوباره نزدیک‌بشم ولی همسرم از سرکار میاد همش میگه خستم حوصله ندارم همش خوابه منم تو خونه دوتا بچه کوچیک دارم صبح تا شب خسته هستم برا دلگرمی هم شده به محبتش نیاز دارم

خب ایشون از قصد اینکار رو میکنه فکر کنم چون صاحب زن و بچه هستش بچه که نیست بگیم دو سالش هست عزیزم و ...

باور کن با این چیزا که اسی  داره میگه یعنی شوهرش همینو میخواد 

میگه تو دعواها حرف طلاق آورده 

این کار یعنی بهونه بدی دستش 

دقیقا استارتر . منم با ایشون موافقم . به نظرم خودتم درگیر شدی و کم گذاشتی همه اش نقصیر شوهرت نیست .م ...

عزیزم من دوتا بجه کوچیک شیر به شیر دارم افسردگی بارداری زایمان من بیشتر بهش نیاز داشتم اون تنهام گذاشت کلا