2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 192 پست
اصلا بهت نمیدن طرف چه وضع مالیش خوب باشه چه نباشه هر پونزده ماه یکی

اموال میگیرن 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شدیداً مخالفم ...تازه من با حد وسطم مخالفم ...مهریه اصلش تو اسلام اصلا این نیست...مهریه یعنی مقداری از مالی که مرد داره و موقع عقد بسته به تشخیص خودش به همسرش با عشق به عنوان مهر و محبت و عشق و هدیه پرداخت می کنه...

و باید چیزی باشه که قابل پرداخت باشه نه یه چیز فضایی و رو هوا.در مورد اینکه قانون به نفع مرد هست هم باید تدبیری غیر مهریه داشت مثلا گرفتن حق طلاق و حضانت و حق کار و خروج از کشور موقع عقد...

اینه که به درد زن می خوره...مهریه به شکلی که الان مد شده از نظر من هم به ضرر مرده هم زن...

البته که تکیه گاهی هست برای زن

البته که به زن اجازه ی شکایت برای طلاق نمیدن پس مجبور میشه مهر اجرا بزاره

از اونور هم تمکین نکردن زن باعث میشه به مرد حق ازدواج مجدد بدن بعد یه مدت

منم نگفتم مهریه کم در حد یه شاخه گل و یه سکه عزیزم .متنو نخوندی گفتم در حدی که دو طرف ضرر نکنن💗

بازم موافق نیستم.

تو جامعه ای هستیم که زن نصف مرد می ارزه مهریه تنها حق زن از مرده که اونم ازش در میرن بعضیا

نه مجردم

به این چیزا توجه نکن قشنگم.

زنی که خرج داره ارج داره واقعا جمله درستی نیست.

شوهر من هرکاری برام میکنه.من اصلا ولخرج و پرتوقع نیستم. تقریبا هیچوقت چیزی مستقیم نخواستم. خودش با دلش انجام میده

همه چی به شخصیت و تربیت آدماست

ارج و مقام زن به شان و شخصیتشه نه ولخرجیش 

زندگی مشترک جنگ نیست