2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 179 پست
البته اگه نباشه هم مشکل پیش میاد

اره زن ها تو ایران دنبال کار نیستن طلاقم بگیرن باید اویزون بشن 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهریه رو اصلا قبول ندارم

البته در صورتی که شعور و شخصیت طرفین بالا باشه

من دلیلی نمیبینم برای ازدواج و اغاز زندگی مشترکم با شخص مدنظر و‌ موردعلاقم پول دریافت کنم !!

همونطور که انتظار دارم طرف مقابلم انتظار خرید کامل جهیزیه نداشته باشه

ازدواج اسمش روشه...زندگی مشترک

همه چیز باید عادلانه و اشتراکی خریداری بشه

هرکس باید با توجه به شرایط خودش مهریه رو تعیین کنه و الزاما نمیشه مهریه همه کم باشه یا همه مهریه بالا داشته باشن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاملا با حرفت مخالفممن مهریه کم داشتم طلاق گرفتم ۱ شاخه گل و ۱ سکه مهریه ام بود. هیچ جامو نگرفت الان ...

منم نگفتم مهریه کم در حد یه شاخه گل و یه سکه عزیزم .متنو نخوندی گفتم در حدی که دو طرف ضرر نکنن💗

منم راضی نبودم ولی چه کنم مادر پدرم مجبورم کردن 

مهریه من ۱۰۰ شاخه گل رز ۵۰۰ سکه اس

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

معامله نیس

ولی فردا شوهره بیفته بمیره همون سقف بالاسرشون میرسه به خانواده پسره

یا اگر بچه باشه میرسه بچه ها

و زن بیچاره اواره میشه

اگر زن مهریه سنگین داشته باشه اول مهر زنو میدن بعد چیزی موند به اطرافیان 

اینجور زن ویرون و سیرون نمیشه

بلاخره مرگ واسه همه هست

الان پیرزن میشناسم بعد مرگ شوهرش بچه ها همه چیو گرفتن 

طبق قانون یه چندرغاز پولم رسیده به زنه که بزور شده پول رهنش 

الان آواره کوچه خیابونه

بازم بگید مریه فلانه

هر زنی مهریه سنگین تعیین نکنه بدبختی خودشو امضا کرده 

والسلام

اصلا تعجب می‌کنم اینجا میبینم انقدر طرفدار مهریه ان. کی میتونه اخه اون مهریه رو بااین تورم بپردازه تازه اونم وقتی هم آقا پسر کل اموالشو به نام مامانش میزنه هم اینکه مهریه رو قسط بندی میکنن. الان شما بااون مبلغ ناچیز چیکار میخوای بکنی؟ مهریه هیچم پشتوانه زن نیست. حداقل کاش به جای مهریه دخترا همه شاغل بشن که بعدها مسئله ای پیش اومد بخاطر نداشتن پشتوانه نمونن تو زندگی که نمی‌شه تحملش کرد. 

یعنی شما ازدواج کنی مهریه نمیگیری؟فقط حق تصنیف و شروط ضمن عقد درسته؟

من اگه خودمم نخام مهریه رو 

خانوادم و شرایطم اجازه نمیدن بدون مهریه ازدواج کنم

ولی من با شروط ضمن عقد مثل حق طلاق موافق ترم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲