2777
2789
عنوان

با احترام با مهریه سنگین مخالفم شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 196 پست
مهریه بسیار بسیار واجبه این حرف هایی که میزنن که مهریه فروش زن هست و این حرفا رو مردهای فرصت طلب درس ...

نمیدونم جدیدا زنا چشون شده طرفدار حقوق مردا شدن 

مهریه تنها حقیه که دارین البته اونم حقی که به هزار تا راه مردا میپیچونن تا ندن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این منطقته که هیچکس حالتو‌نمیفهمه یاد بگیر به دیگران توهین نکنی

الان باشما صحبت کردم که ریپلای میزنی!!!!! کی به شما توهین کرده که الکی حرف میزنی!!! جنبه دیدن نظرات متفاوت نداری تایپیک نزن .....چیکار بع امضای من داری!!!!!!!!!

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

شما خیلی دلگیری و با خشم صحبت میکنیمایی که مخالفیم توی زندگی شما دخالت نمیکنیم نهایتا برای خودمون نم ...

خداروشکر هیچکدوم ولی بعضی خانمها سطحی نگرن باید با واقعیت روبرو بشن من بواسطه اینکه زیاد تو جامعه بودم متاسفانه خانم بدبخت زیاد دیدم 

نمیدونم جدیدا زنا چشون شده طرفدار حقوق مردا شدن مهریه تنها حقیه که دارین البته اونم حقی که به هزار ت ...

تاحالا تواون موقعیت بد وگرفتن کمترین حق وحقوق شون نبودن الکی دارن حرف میزنن بهداون جا برسن به حرف من وشماهم پی میبرن گه دیگه خیلی دیر شده اون موقع

الان باشما صحبت کردم که ریپلای میزنی!!!!! کی به شما توهین کرده که الکی حرف میزنی!!! جنبه دیدن نظرات ...

وقتی داری تو تاپیک من تایید میکنی که اره هرزنی که با مهریه زیاد مخالفه منتظره یکی بیاد بگیرش فقط.یعنی داری توهین میکنی .اولیش هم منظورت اونیه که تاپیک زده 

وقتی داری تو تاپیک من تایید میکنی که اره هرزنی که با مهریه زیاد مخالفه منتظره یکی بیاد بگیرش فقط.یعن ...

این همه آدم اومدن کامنت گذاشتن ونظرات مخالف دادن اون وقت اومدی به تایید من گیر دادی!!!! عجیبه واقعا....تایید هم کردم چون نظرم این بود جنبه نداری ونمیتونی یه نظر مخالف تحمل کنی تایپیک نزن 

این همه آدم اومدن کامنت گذاشتن ونظرات مخالف دادن اون وقت اومدی به تایید من گیر دادی!!!! عجیبه واقعا. ...

عزیزم من اگه حرفی زدم معذرت میخوام واقعا ♥️.به اون خانم هم که اون حرفو زد گفتم حرفش اشتباهه .تاپیک زدم خیلی ها هم نظرمخالف دادن ولی چه خوبه بدون دل شکستن نظرمون رو بگیم♥️

عزیزم من اگه حرفی زدم معذرت میخوام واقعا ♥️.به اون خانم هم که اون حرفو زد گفتم حرفش اشتباهه .تاپیک ز ...

خب هرکس یه نظری داره اگه دقت کرده باشین اون خانوم تهش طرف شماست چون میدونه تواین دوره زمونه کمترین حق وحقوق هم به کسی نمیدن چه برسع زن باشی....الان مهریه خودم ۲۰سکه است ! ان شالله به دل نگرفته باشی 

خب هرکس یه نظری داره اگه دقت کرده باشین اون خانوم تهش طرف شماست چون میدونه تواین دوره زمونه کمترین ح ...

میدونم گلم.ماهمه هم جنسیم شما هم بخاطر خودم گفتید منم بخدا قصدم این نبود که ضد هم جنس های خودم باشم .شما هم ببخشید عزیزدلم میبوسمت گلم 😘😘ببخش راجب امضاتم اونطور گفتم امیدوارم هرمشکلی داری حل بشه♥️♥️

میدونم گلم.ماهمه هم جنسیم شما هم بخاطر خودم گفتید منم بخدا قصدم این نبود که ضد هم جنس های خودم باشم ...

ممنونم ولی واقعا دلم شکست چون این روزا کمتر کسی حال ام ودرک میکنه جز خدا ..💔....ان شالله ازدستم دلخور نشده باشی وزندگی خوبی روتجربه کنی 🍀💕

ممنونم ولی واقعا دلم شکست چون این روزا کمتر کسی حال ام ودرک میکنه جز خدا ..💔....ان شالله ازدستم دلخ ...

ببخش عزیزدلم نه من دلخور نیستم از شما 💝💝بعدهم میفهممت متاهل ها یه جور مشکل دارن مجردها یه جوران شالله حال دلت خوب خوب بشه 🎀💕

ببخش عزیزدلم نه من دلخور نیستم از شما 💝💝بعدهم میفهممت متاهل ها یه جور مشکل دارن مجردها یه جوران شا ...

ان شاالله برای همه گشایش باشه درپناه حق 🌸🌺