2777
2789
عنوان

کی میگ ازدواج سنتی بده اصلانم بد نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازدواج سنتی ای که شما میگی خیلی فرق میکنه

ازدواج سنتی بعضیا اینجوریه که پسر که میاد خواستگاری دختر حق نظر دادن نداره و باید قبول کنه

معمولا توی خونواده های پوچ افکار این ازدواجا رخ میده

این ازدواجو ما میگیم بده!

چون یجورایی پسر پسند میکنه دخترو مثل یه کالا

میاد یه پولی به عنوان مهریه پیشنهاد میده بعدم تموم میشه خدافظ شما میرن سر خونه زندگیشون

یعنی دقیقا با برده فروشی فرقی نداره

ببین عزیزم 

دلیل بر این نیست که چون شما موفق شدید که مشکلات و حل کنید و الان خوبید همه ازدواج های سنتی خوب باشن

در کل 10 تا انگشت دست مثل هم نیستن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
فقط ازدواج فامیلی متنفرم و از سبک سنتی این سبک متنفرم اول خانواده عتیغ پسر میان انگار میخوان کالا بخ ...

😅هرکی ی نظری داره عزیزم 

ب نظر من فامیل بد نیس 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
ازدواج برات زود بوده خیلی احساسی در کل داری تصمیم میگیری....چندسالته؟

21😂به حدی عقل داشتم ک خوب و بدو تشخیص بدم قطعا

طرفت خوبه وگرنه بعضی خاستگارای سنتی با حیله کلک دخترو بدست میارن بعد ازدواج گند شوهره در میاد

دقیقا برای منم همین شد یهم گفتن اینجور داره اونجور داره و فلان وسیله رو داره طلا پس انداز داره ماهم کمکش میکنیم همه چی میخریم بعدش ک عقد کردم فهمیدم همشون دروغ گفتن و شوهرم هیچی نداره

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان عقد کردیم خیلیم همو دوست داریم درکل اختلاف نظر داریما ولی خب حلش میکنیم و باهم کنار میایم بعضی ...

امیدورام همیشع همیشه همینجور بمونید برای هم 

منم اوایل فکر میکردم شوهرم خیلی خوبه ولی تازه فهمیدم چون کم توقع بودم و زیاد ازش خواسته نداشتم خوبه 

در حالیکه خیلی سرده بچه ننه و دهن بینه و بینهایت کثیف و شلخته اس مجبوری به خاطر بچم کنارشم وگرنه دوستش ندارم

خیلی اشتباه کردم 

🖤🖤🖤
چه باحال آره واقعا بعد یه مدت محبت میوفته بین زن و مرد بهتر از اینه کهآدم چند سال دوست باشه و عشقش ...

کاری ب گناه دار بودنش ندارم 

میدونین خیلی ادما ارزش انقدر وقت گذاشتن و ندارن 

طرفو نمیشناسی میمونی باهاش وابسته میشی اخرش میاد میگ ن برا من فقط در حد دوستی بود 

بعضیا ادمشون اشتباهی انتخاب میکنن بعضی ادما ارزش این همه وقت و دوست داشتن و ندارن