2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ی بار فشارم ۷ بود نمیتونستم حرف بزنم ی کلمه میگفتم دکتره میگفت چی؟ دوباره کلمه بعدی چی؟

یکسری از تاپیک ها واسه خواهر کوچیکمه من گرردن نمیگیرم 😂😂 مال وقتیه که عاشق شده بود ....بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

آخه من یه بار سرماخورده بودم حالم خیلی بد بود فشارم ۴بود دکتر دوبار فشارمو گرفت با تعجب گفت چطور زند ...

چهار یعنی کما 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
منم ی بار فشارم همین بوددقیقا دکتر بهم همینو گفت ...گفت چه جور تا اینجا اومدی😂😂تو مطب چشام سیاهی م ...

وای خیلییی سخته ،

کاش اون لحظه من از هوش میرفتم کمتر درد سنگ کلیه اذیتم میکرد حداقل