2777
2789
عنوان

درامد زوجین

92 بازدید | 9 پست

سلام ، یه سوال ذهنمو درگیر کرده بود

وقتی دو نفر ازدواج میکنن ، همه چیشون مشترک نمیشه؟

پس چرا خانوما دنبال داشتن پول جدا و اینن که مثلا این چیزا مال خودمه ، یا میگن پول جدا داشته باشن؟ که توی قانونم داریم مثلا زن میتونه درامدشو برای خودش نگه داره ؛ این یعنی چی؟ خب مگه همه چی مشترک نیست پس اینا چه معنایی میده؟

ما درامدمون و هرچی میخریم مشترکه

با این وجود من معادل ده درصد درامدم رو جداگونه و بدون اطلاع همسرم پس انداز میکنم

علتش هم اینه که جایی خرج میشن این پس اندازه‌ت که لازم نمیدونم به همسرم بگم

یا بعضا برای سوپرایز همسرم استفاده میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون حقوقی که جامعه مردسالار برای خانما در نظر گرفته منصفانه نیست خصوصا در زمان جاهلیت که زن مثل ارث و کالا مبادله میشده, اسلام خواسته برای خانما ارج و قرب قائل شه.

یه سری امتیازات براشون قرار داده.

مثل مهریه، حق ارث، حق شیر دادن به نوزاد و....

ولی تو جامعه فعلی باید این قوانین اصلاح و به روز بشه که نمیشه.

ببین درآمد داشتن یعنی تو مجبور نیستی بابت پولی که میگیری و خرج میکنی به کسی درخواست یا توضیحی بدی پول توعه قرض بده ببخش پس انداز کن بده به خانوادت کادو بخر اصلا آتیش بزن این پول تماما مال توعه حالا همین بخوای از کسه دیگه که فرق نداره همسر باشه یا پدر باید دلیل خرج ها و کارهات رو بگی که چرا باز به پول نیاز داری ممکنه تو عاشق ناخن های رنگی باشی ولی از نظر بقیه بشه پول هدر دادن 

باید خودت متوجهش بشی وقتی سنت بیشتر بشه بهتر میفهمی

ما درامدمون و هرچی میخریم مشترکهبا این وجود من معادل ده درصد درامدم رو جداگونه و بدون اطلاع همسرم پس ...

آهان از این دید ندیده بودم ، واسه پس اندازه ، جالبه

چون حقوقی که جامعه مردسالار برای خانما در نظر گرفته منصفانه نیست خصوصا در زمان جاهلیت که زن مثل ارث ...

من سوالم راجب زوج ها بود که چرا درامدشون رو جدا میکنن(لاقل یه سری هاشون) نه چیزای کلی