2777
2789

تهرانم تو تهران پسر خوب برای ازدواج اصلا ندیدم 

شهرستان درس خوندم ( پرستاری) چه تو دانشگاه چه بیمارستان بازم پسر خوب برای ازدواج ندیدم 

واقعا سخت گیر نیستم هر پسری رو دیدم یه ایرادی داشت که نمیشد نادیده گرفت و انکار کرد یا معتاد بود یا دخترباز یا مشکل اخلاقی داشت و هزاران مورد دیگه 

من بدشانسم یا پسر خوب دیگه نیست

خدایی و صادقانه بگین  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر خوب کمه .

دور و بریا درو همسایه و فک و فامیلا همگی ازدواج کردن .‌اما شوهراشون .... ......

پسر خوب کمه  .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
افرین به نجابتت،کاش همه مثل شمابودن

مرسی

بله متاسفانه دیگه نیست الان هر کس اهل این چیزا نباشه بهش میگن امل عقب افتاده ولی خب من برام مهم نیست کار خودمو میکنم 

انشالله شما هم موفق باشین 

🙏🏻🌺

یعنی شما هم قبول داری که اونایی که ازدواج کردن شوهراشون داغونن؟

صدرصد .  

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
میشه مثال بزنی چطورن؟

مثلا .  ....  به هیچ دختری نگاه نمیکنن .‌پاکن . آدم میگه از این مردا پاکتر و بهتر پیدا نمیشه . بعد میبینی دوس دختر دارن و هیچکسم خبر نداره. بقیه هم حسرت این شوهررو میخورن  که وای چشم و دل پاکن و....