2777
2789
عنوان

من واقعا بدشانسم یا واقعا پسر خوب برای ازدواج نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست
مرسی خیلی ممنونم والا تا به حال دوست پسر نداشتم نمیدونم 🤷🏻‍♀️

دقیقا پسر خوب کمه اما خواستگار زیاد

من ازدواج با کیفیت برام مهم بود برا همین با دقت و حواس جمع یکی از اون خوبارو انتخاب کردم مستقل.بااخلاق.خوش ظاهر.خانواده بافرهنگ.اهل دختربازی نبوده با اینکه شرایطتشو داشته من گذشته طرفم خیلی برام مهم بود خداروشکر همینی که میخواستم شد و الان نامزدیم

شما هم دقیقا شبیه به منی مطمئنم مورد خوبی مثل خودت قسمتت میشه فقط صبر کن و آگاهیتو بالا ببر

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اره خانواده هایه مورد بود پسره با افتخار میگفت بابام برام مشروب میخوره و کوکتل درست میکنه با هم ...

می‌ انداختیش بیرون اسکلو 

حالا خوبه این گفته  یه عده  سوپرایز میکنن آدمو

دقیقا پسر خوب کمه اما خواستگار زیادمن ازدواج با کیفیت برام مهم بود برا همین با دقت و حواس جمع یکی از ...

چقدر خوب 

افرین به شما 

انشالله خوشبخت بشین 

بله دقیقا همینکارو میکنم و اصلا عجله نمیکنم و از معیارهام هم کوتاه نمیام 

قدرت تشخیصم رفته بالا از بس پسر دروغگوی خودشیفته دیدم 😂

چقدر سم بوده طرف

خیلیییی 

از دختربازیش تعریف میکرد بعد میگفت همه دخترا کثیفن همشون دوست پسر دارن فکر میکرد همه مثل خودشن 

مغرور و خودشیفته بود 

به پول باباش مینازید 

و…

خلاصه منم حالشو گرفتم و جوابشو دادم و بی محلی کردم 

می‌ انداختیش بیرون اسکلو حالا خوبه این گفته یه عده سوپرایز میکنن آدمو

اره حالشو گرفتم این انقدر خودشیفته و مغرور بود خودشو لو داد و تعریف میکرد از خودش 

اره متاسفانه بعضی ها بازیگر خوبین ولی من یه مورد دیگه هم بود که خیلی خوب نقششو بازی کرد و من فکر کردم واقعا عاشقمه و محل سگ به هیچ دختری نمیذاره طی یه اتفاقی خدا نشونم داد که عوضیه 

باید هم خودت حواستو جمع کنی هم از خدا بخوای 

ازدواج کردن یه دستاورد نیست! به نظرم مجرد موندن بهتر از ازدواج با شخص نامناسبه.

با حرف شما کاملا موافقم اما عزیزم مجرد موندن اونم تا سن بالا واقعا سخته شاید بگم اندازه زندگی با آدم نامناسب بد هست.

چقدر خوب افرین به شما انشالله خوشبخت بشین بله دقیقا همینکارو میکنم و اصلا عجله نمیکنم و از معیارهام ...

قربانت گلم همچنین بهترینها برات

والا اینجا می‌شنوم میگن همه ی پسرا قبل ازدواج رابطه داشتند مگه میشه نباشه من میگم بله شدنیه و هر کسی یکی شبیه خودش قسمتش میشه من دارم می‌بینم تو واقعیت دخترا وپسرای خوب برا همدیگن

دقیقا وقتی حواست جمع باشه خوب طرفتو میشناسی حتی اگه دروغ گوی ماهری باشه اما اگه بخوای ضعف نشون بدی و صرفا فقط شوهر کنی چیز خوبی به دست نمیاری 

ی دختر قوی مستحق بهترینهاس

قربانت گلم همچنین بهترینها براتوالا اینجا می‌شنوم میگن همه ی پسرا قبل ازدواج رابطه داشتند مگه میشه ن ...

درسته 

مرسی ممنونم

اینکه گفتین واقعا دختر و پسر خوب برای همدیگه هستن به جز خودتون، بقیه رو هم دیدین؟ 

مرسیبله متاسفانه دیگه نیست الان هر کس اهل این چیزا نباشه بهش میگن امل عقب افتاده ولی خب من برام مهم ...

دقیقا یکی بهم همینارو گفته🤣🤣 گفته چقد عقب مونده‌ای تو ، در حالیکه از راهی که میرم راضی هستم

دقیقا یکی بهم همینارو گفته🤣🤣 گفته چقد عقب مونده‌ای تو ، در حالیکه از راهی که میرم راضی هستم

ولشون کن 

منم راضیم 

والا منکه ندیدم اونا با دوست پسراشون ازدواج کنن همشون بازیچه پسرا شدن فقط یه دوستم دوست پسرش گرفتش که پسره اصلا خوب نیست 

درسته مرسی ممنونماینکه گفتین واقعا دختر و پسر خوب برای همدیگه هستن به جز خودتون، بقیه رو هم دیدین؟

دختر خالم معلمه همسرش هم کارمند سه ساله ازدواج کردند هر دو آدمای سالمی هستند از همه لحاظ و خداروشکر خوشبختن

داییم هم ی نمونش 

دوست خودم که همسرش وکیله این موردا که میگم شناخت دارم روشون و چند سال اخیر مزدوج شدند

اما مورد هم دیدم قبل ازدواج روابط زیاد داشته و هنوز هم ادامه داره و خانمش در حال طلاق که البته خانمش هم ظاهرا نرمال نبود

خیلیییی از دختربازیش تعریف میکرد بعد میگفت همه دخترا کثیفن همشون دوست پسر دارن فکر میکرد همه مثل خود ...

ببین کلا چند دسته ان

یکی همینا که گفتی آشغال خورن یا گنده کارن

یکیم میگن زن نمیخوایم خانواده به زورمیخوان زنشون بدن

یکیم مثل یه فامیلا ما 40 سالشه زن نداره

یکیم خانواده ها سنگ میندازن(بالاتر گفتم داداشم از یکی تو دانشگاه خوشش اومده بود زده بود بلاکش کرد)

دختر خالم معلمه همسرش هم کارمند سه ساله ازدواج کردند هر دو آدمای سالمی هستند از همه لحاظ و خداروشکر ...

چقدر خوب 

اما راستش من با این اوضاع امید ندارم شما خودتون ناامید نمیشدین؟ اینکه ببینین همه بدن از کجا یهو یه ادم خوب وسط این همه ادم بد پیدا بشه؟ 

با حرف شما کاملا موافقم اما عزیزم مجرد موندن اونم تا سن بالا واقعا سخته شاید بگم اندازه زندگی با آدم ...

باز حداقل خاطرت جمعه که فقط خودتی. غصه اون همسر به درد نخور رو نداری. اره ازدواج خوب با شخص مناسبت خیلی خوب و دلنشینه. ولی پیوند اشتباه آدمو پیر میکنه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.