2777
2789

متاسفانه از اینایی هستم که همه کارها رو میذارم لحظه آخر

فردا باید بریم یه شهر دیگه مسافت خیلی زیاده از شمال میرم جنوب

وسایل‌‌هامو جمع نکردم هنوز

فعلا صورتمو وکس گذاشتم الان ماسک صورت گذاشتم بعدش برم ترمیم کننده بزنم 

بعد تازههههه میخوام موهامو رنگ کنم

در همین حین کم‌کم دارم وسایل‌هامو جمع میکنم اگه چیزی موند دیگه میذارم آخرسر

فقط نمیدونم وقت میشه یکم بخوابم یا نه🤦‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو راه باید بخوابی دیگه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

منم نسکافه یا کاپوچینو از اون پاکتی ها همینجوری بدون آب جوش میریزم تو دهنم درجا خوابم می‌ره

بسم الله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بگیر بخواب بعد اط ظهر هم شروع کنی میرسی

عزیزم بلیطم واسه بعد از ظهره نمیرسم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سفرتون واجبه تو این فصل عزیزم؟؟جاده ها وضعیت خوبی نداره مراقبت کنید

اره دانشجوی یه شهر دیگه‌ام باید برم

انشاا..موفق باشین وبسلامت برسین

ممنون🌱