2777
2789
عنوان

من واقعا بدشانسم یا واقعا پسر خوب برای ازدواج نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی غصه تنهایی بهتر از غصه شوهر به درد نخور هست؟

به نظر من اره.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

اره عجب چرا دختره بالاکش کرد؟!

نمیدونم

به دختره تویه پیویش گفته بود شماره خونه تون بده میخوام بیام خواستگاریت😅

اونم درجا بلاک کرده بود😂اینجا از چندتا نی نی سایتی پرسیدم گفتن دختره لوسه و...

داداشمم یه چند روز یه حالت افسردگی داشت همش به فکرش بود(حتی شب توخواب دیدم گریه میکنه)

بعدم دیگه درموردش حرف نزد

نمیدونمبه دختره تویه پیویش گفته بود شماره خونه تون بده میخوام بیام خواستگاریت😅اونم درجا بلاک کرده ب ...

حتما حکمت و صلاحی بوده که بعدها متوجه میشه 

بهتره فراموشش کنه و دیگه بهش فکر نکنه 

دختر خوب بازم هست 

شما خودت یا کسی رو دیدی؟

اره. یکی از خویشاوندان نزدیکم مجرده سنش هم تقریبا بالاست. البته من تو زندگیش نیستم و از دلش خبر ندارم. ولی در مقایسه به یکی دیگه که شوهر شکاک داره که رسما تو خونه زندانیش کرده، خیلی اوضاعش بهتره.

شما که تحصیل کرده و دارای شغلی، تو اجتماع هستی خیلی میتونی از زندگی مجردیت تا رسیدن به کیس مناسبت لذت ببری. این حرفا که میگن دیر میشه و.. ولکن. به نظرم کیس مناسبت باید پیدا شه وگرنه سرانجام ازدواج نادرست یا جداییه که باز میرسی به تنهایی یا که باید بسوزی‌و بسازی.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

نمیدونمبه دختره تویه پیویش گفته بود شماره خونه تون بده میخوام بیام خواستگاریت😅اونم درجا بلاک کرده ب ...

اوایل آشنایی بوده؟ اگر آره که منم بودم همچین میکردم.😐😂 پیشنهاد ازدواج اونم اوایل خیلی شک برانگیزه. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره. یکی از خویشاوندان نزدیکم مجرده سنش هم تقریبا بالاست. البته من تو زندگیش نیستم و از دلش خبر ندار ...

درسته 

منم دقیقا همین فکرو کردم که ازدواج بد میشه یا طلاق یا سوختن و ساختن و تظاهر کردن برای همین اصلا نمیخوام عجله کنم و به هر قیمتی با هر کسی ازدواج کنم 

مرسی لطف کردین 

چقدر خوب اما راستش من با این اوضاع امید ندارم شما خودتون ناامید نمیشدین؟ اینکه ببینین همه بدن از کجا ...

حالا شما که سنی نداری نگران نباش خودت دقت کن و به کم قانع نباش بعد از اون بسپار به خدا بگو مصلحتمو با خواسته دلم یکی کن و آدم زندگیمو سر راهم قرار بده زیادم درگیرش نباش 

اونی که باید شمارو پیدا میکنه

من شش ماه وقت گذاشتم تا به نامزدم جواب مثبت و قطعی دادم البته آشنایی و رفت و آمد ما زیر نظر خانواده‌ بود

ایشون هم شناخت کامل رو من داشت و دقیق میگه همون دختری هستی که می‌خواستم و خودش پیش قدم شد برا آشنایی 

من واقعیتش فعلا قصد ازدواج نداشتم اما نمیشه از آدم خوب که باب خواستته گذشت

البته اختلاف سنی هم از نظر من مهم بود به شخصه با پسر سن بالا کنار نمی اومدم حتی به عنوان خواستگار قبولشون نداشتم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...