2777
2789
عنوان

من واقعا بدشانسم یا واقعا پسر خوب برای ازدواج نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست

قطعا دومی 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25

من ۳۵ سالمه و مجرد 

خواستگارام رو باید ببرم موزه از بس عتیقه ن 

تو جای خیلی کوچیک هم زندگی میکنم 

اینجا طوریه ک جدواباد همدیگر رو هم میشناسن

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

مردای نسل جدید اکثرا بدرد نخورن باید ببینی مشکل کدومشونو میتونی تحمل کنی با اون بمونی وگنه ک مجرد بم ...

خب دقیقا مشکلم اینجاست که ایرادهایی دارن که نمیشه باهاش کنار اومد 

پسره دختربازه دروغگو خودشیفته و مشروب خوره 😐😐😐 چجوری باهاش کنار بیام

و مثال دیگه 

طرف خانمش زیبا و خوشگل و خوش اندامه

سرزبوندار. کدبانو و.....

میبینی زنا رو سوار ماشینشون  میکنن و......

دیگه اینقدر زیاد دیدم میگم  واقعا  مرد خوب کمه .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
من ۳۵ سالمه و مجرد خواستگارام رو باید ببرم موزه از بس عتیقه ن تو جای خیلی کوچیک هم زندگی میکنم اینجا ...

برات صلوات فرستادم 

انشالله یه ازدواج خوب بکنی 

ناامید نشو و صبور باش و به هر قیمتی با هر کسی ازدواج نکن دو روز دیگه به مشکل و جدایی بخوری اون مردم نمیان به دادت برسن بعدم میگن زن مطلقست فلان

ازدواج کردن یه دستاورد نیست! به نظرم مجرد موندن بهتر از ازدواج با شخص نامناسبه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

درسته فقط یه سوال شما از کجا میدونی که دوست دختر دارن؟ واقعا برام سوال شد

پسرا خودشون گفتن . چند مورد هم گرفته  بودن  با خانمها . اونارو هم گفتن . حتی موردهای زیادی بودن   که بقیه دیده بودن . درو همسایه ها دیده بودن . توی خیابونا توی کوچه و ‌.... حتی تدی شهرهای دیگه  که مخل خدمتشون بود  دیده بودنشون .

الان  که فک و فامیلا نمیدونن خیلییی حسرتشونو میخورن . حتی به من‌میگن خوش به حال فلانیا ،شوهراشکن آقان . نمیدونن که چه خیانتها کردن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
نه نیست خیلی کمه چه پسر چه دختر واقعا کمه خودش که هیچی خانوادشون هم یه داستان دسگس

وای اره خانواده ها

یه مورد بود پسره با افتخار میگفت بابام برام مشروب میخوره و کوکتل درست میکنه با هم بخوریم و کسی حق نداره نگاه چپ به بابام بکنه 😐😐😐😐😐