2777
2789
عنوان

گذشته همسر براتون اهمیت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست
اره گذشته خیلی مهمه یه فامیل داشتیم شوهرش ارونا بوده که از چند نفر خوشش میومده اخرشم به زنش با دوتا ...

نه بابا ایشون خراب و اصلا این مدلی نیستن😂پسر با شخصیت و با اخلاق و خانواده دوستی اما به هر حال در گذشته با یک دختر رابطه سطحی داشته و یه خانومم فالو کرده که از فامیل بوده 

به نظرم اینکه از یکی خوشش اومده و باهاش اوکی هم نشده و رابطه‌ای نبوده لزومی نداشته بگه کلاو اینکه طب ...

نه ایشون اصلا براس مهم نبود انقدر کلید کردم و کلافه کرپم که اینو گفت بعدشم گفت من الان تورو دوست دارم الانم اینه اگه منو میخوای الان منو بپذیر 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیو میشه پیدا کرد که گذشته نداشته باشه؟پسربچه ۱۶،۱۷ ساله؟

چرا خیلیا هستن گذشته ای ندارن همونجور که دخترش هست

نمیشه نه‌کسیو قضاوت کرد نه تهمتی زد...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....هَر کسی سازِ خودِشو میزنِه، مهِم شمایید  کِه بِه هَر سازی نَرقصٓید!

چرا خیلیا هستن گذشته ای ندارن همونجور که دخترش هستنمیشه نه‌کسیو قضاوت کرد نه تهمتی زد...

بعد از کجا میخوای مطمئن باشی گدشته نداشته باشه؟

هر کی گذشته نداره آدم خوبیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد از کجا میخوای مطمئن باشی گدشته نداشته باشه؟هر کی گذشته نداره آدم خوبیه؟

دختر چجوری متوجه میشن پسر همونه...

مگ من اینو گفتم حرفو از کجا به کجا کشوندید....

من نظرمو به استاتر گفتم...شما اگه واستون جور دیگه تعریف شده موفق باشید 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....هَر کسی سازِ خودِشو میزنِه، مهِم شمایید  کِه بِه هَر سازی نَرقصٓید!

با هم تو رابطه زفتیم ولی من جز محبت و وفاداری واقعا چیزی ندیدم انقدر از گذشته گفتم که کلافه شد و حال ...

مقصرتویی گذشته اون هرچی بوده به خودش مربوطه نباید به روش بیاری عزیزم

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

اگه معتادی وعیاشی ورفیق بازی .مشروب خواری وقماربازی وبداخلاقی نباشه نه مشکلی نیس وصدالبته ازدواج سابق 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اگه میبینی گذشتش اذیتت میکنه بیخیالش شو چون تو زندگی با فکر کردن بهش اذیت میشی و طرفتم اذیت میکنی

این حرف خیلی راسته

نابود میشیم 

من عشق چشمامو کور کرد

الان هر وقت یادم میاد ک شوهرم قبلا دوست دختر زیاد داشته ازش متنفر میشم

فاصله میگیرم

دیوونه میشم

خیلی حال و اوضاع بدی میشه

من برام مهمه گذشته طرف 

ولی اگه دلت باهاش نیست بعدا هم شاید نتونی هضم کنی و مدام میاد تو فکرت مخصوصا که فامیل هم هست دختره و جلو چشتونه 

اگه دلت باهاش نیست نذار ادامه پیدا کنه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

قطعا شما هم درباره روابط احساسیش کاوش کردی و این بسیار کار اشتباهیه چون باعث میشه ذهنت بیراهه بره ،هرکسی ی گذشته ای داشته،اگه آدم خوبیه گذشتش رو فراموش کن و حالتونو بخاطر گذشته ای ک گذشته!خراب نکن

"برای هم خوب بخواهیم...