2777
2789
عنوان

گذشته همسر براتون اهمیت داره

594 بازدید | 54 پست

سلام و ارادت …

بچه ها همون طور که گفتم قراره با یکی از پسرای فامیل ازدواج کنم که رابطه فامیلی نزدیکی هم داریم ،تقریبا تو خانواده هم بزرگ شدیم و نزدیکیم….

اون اقا زمانی که من درگیر درس و دبیرستان و اینا بودم تو یه شهر دیگه کار میکرد و با یکی وارد رابطه شده بود 

قبلش هم  از یکی از دخترای فامیل که از قضا دختر خوشگل و خوش چهره ‌با کلاسی هست رو خوشش میاد و فالوش میکنه و گویا چیز خاصی هم بین شون نبوده  چون دختر خانوم الان خیلی وقت ازدواج کردن و این اقا هم کلا مدل پسر آویزون و بی شخصیت و اینا نیست  خودش گفت که وقتی دیدتش خوشش اومده …

اما گاهی اوقات که فکر میکنم  خیلی ناراحت میشم که چرا چشش اونارو گرفته و بود و به من‌توجهی نمیکرد به خصوص رو این دختر فامیل خیلی حساسم …واقعا دلم از اقا میگیره به خصوص که اون زمان منم سرم تو درس و اینا بود و کلا زیادم به خودم نمیرسیدم و …

البته الان دانشجو ام و شاغل و از نظر خانوادگی و مالی و اینام موقعیت  خوبی دارم خداروشکر  

ولی در کل گذشتش حالمو بد میکنه انگار،درکل پسر فهمیده و متعهدی هست و بسیار خانواده دوست  

بار ها هم گفته گذشته رو ول کن من فقط به تو فکر میکنم و اصلا اشتباه کردم و ….احساس بدی دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالشه؟

گذشته یعنی گذشت 

صدرصد خودتم گذشته ای داشتی 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

اگه میبینی گذشتش اذیتت میکنه بیخیالش شو چون تو زندگی با فکر کردن بهش اذیت میشی و طرفتم اذیت میکنی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....هَر کسی سازِ خودِشو میزنِه، مهِم شمایید  کِه بِه هَر سازی نَرقصٓید!

به نظرم اینکه از یکی خوشش اومده و باهاش اوکی هم نشده و رابطه‌ای نبوده لزومی نداشته بگه کلا

و اینکه طبیعیه آدم تو زندگیش یه مقطعی از یکی خوشش بیاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اره من خیلی برام مهمه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

این چیزا تو زندگی هرکسی ممکنه باشه اما چیزای اساسی برام مهمه خیلیم مهمه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

شما اعتماد به نفس نداری

مشکل این حرفا نیست

منم همسرم با کسانی قبل از من بوده

اتفاقا اخریشون بسیاااار خوشگل، من خودم خیلی خوشم میاد از چهره اون خانوم

ولی مگه زندگی اینه؟

مگه قایم باشک بازیه؟ اول منو بپسنده و قبل من با کسی نباشه و چنین و چنان؟

نه اینجور نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی