2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم فیلم چیز دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 36 پست
اوایل منم همین حسو داشتم اما الان ن اتفاقا بهترین اندامو قیافه رو تو خودم میبینم خدارشکر ...اینا از ...

اخه از اوناست که مصلا یه فیلم سینمایی صحنه داشته باشه میگه این چیه اخه بزن جلو🥲

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون از همه نظرات.

من خیلی با فیلم دیدن مشکلی ندارم.

اما سوالم اینه خب چرا بعدش نمیاد سمت من🥲.

مشکل اینه.

خب بالاخره این فیلما تحریک کننده‌است. چرا پس من فرقی نمیبینم؟

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
خب مشکل اینه نمیاد سمتم🤣

عزیزم شاید زیادی سرده،، 

اصلا. درخودت دنبال عیب نباش. واینکه اون تورو دوست نداره بنظرم.  انقدر سرده و ضعیف ک.  تو رابطه سخت میتونه ارضا بشه. شایدهم.  فیلم و یکباردیده ونمیبینه.  وپاکش نکرده.  نگه داشته ولی نمیبینه

بارها پرسیدم. همیشه میگه همینجوری که هستی خوبی. یا ازش خواستم تنوعی بدیم گفته خوبه همینجوری.

🥺🥺🥺🥺عزیزممم ببین ولی خودت تنوع روبده رابطه به تنوعشه همیسه که پیش بینی ده نیس🤪

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤