2777
2789
عنوان

دوستان شما بین خرید خونه و طلا کدوم رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 88 پست

بستگی داره ، حساب کن ببین رهن و اجاره اون خونه که میخری چقدره ، اگه تونستی خونه بخر اجاره بده ، هم یه پولی ماهانه دستت میاد ، هم نگران دزدیده شدن و تغییر نرخش نیستی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه زیر صد متر که اگر خدای نکرده یه روز خواستی بفروشی راحت تر فروش بره اگ هم چیزی موند طلا بخر 

خونه رو ام بده اجاره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من حدودا ۴۰۰ گرم طلا دارم فکر میکنی چقد هست مگه یه ذره میشه

400گرم یذره رو خدا نکرده دزد ببره نمیگی یذره بود🫤

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خونهنگهداری از طلا سختهدزد طلا معمولا اشناست

خب مگه دو میلیارد طلا مکه چقدر میخواد بشه نهایتا یک کیلو طلا میخواد بشه دیگه بعدشم اگه خونه ای باشه که کسی نره بیاد که ایرادی نداره بعدشم در آینده اگه طلا بیشتر از ملک بیززه آدم میسوزه

خب اگه بعدا طلا بیشتر از خونه بیرزه چی خب اگه خونه ای باشه که هیچکس نره بیادچی؟

سرمایه هست یعنی چی کسی نره بیاد🤔 

طلا زیاد دیدم میدزدن مخصوصا این دستگاه های طلا یاب که اومده. از این جهت میگم خرید مقدار زیادی طلا و نشون دادنش به بقیه کار درستی نیست