2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم فیلم چیز دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 36 پست
ببین دیدنش اصلا بحث جداست.میگم تو فیلمو واسه کی میبینی؟ خب بعدش نباید تحریک بشی بیای سمت من؟

نکنه خودارضایی چیزی....

ببین باهاش صحبت کن

شایدواقعاازیکجای رابطه خوشحال نیس بنظرم ایده اشوبپرس باب میلش باش

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکنه خودارضایی چیزی....ببین باهاش صحبت کنشایدواقعاازیکجای رابطه خوشحال نیس بنظرم ایده اشوبپرس باب می ...

بارها پرسیدم. همیشه میگه همینجوری که هستی خوبی. یا ازش خواستم تنوعی بدیم گفته خوبه همینجوری.

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

امور مردا میبینند کاریش نمیشه کرد فقط فیلم های حرفه ای ذهن رو آلوده میکنند چون تصویر غیر واقعی ارایه میدن

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بین حالم از خودم بهم میخوره.همش میگم زشتم،بدهیکلم، چی‌ام اخه.

ربطی به هیکل شما نداره

خیلی از مردا ممکنه در بازه‌ای از زندگی همچین فیلمهایی رو ببینند.

بنظرم بروش نیار

یا غیرمستقیم

یه خانمهایی میشناسم در زیبایی و اندام عالی هستن .‌اخلاق هم عالی

شوهراشون بهشون خیانت کردن . با خانمهایی که نه زیبا بودن نه خوش تیپ  اتفاقا پوشش کامل داشتن . ابروهاشونم دیده نمیشد ☹️

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
بین حالم از خودم بهم میخوره.همش میگم زشتم،بدهیکلم، چی‌ام اخه.

اوایل منم همین حسو داشتم اما الان ن اتفاقا بهترین اندامو قیافه رو تو خودم میبینم خدارشکر ...اینا از مجردی عادت کردن ب دیدن این فیلما میدونی کلا دیدنشون اعتیاده مثل مواد مخدر میمونه برای بعضیا اما دیگه حتی اگه شوهرتم ترک کرده باشه ولی اینو کنار گزاشته برای روزی که سرش خلوته ی نگاهی بهش بندازه حتی اگه هر سه چهار ماه  ...

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
بله ۹۰درصد مواقع من میرم جلو. وگرنه نمیاد خودش.فک میکردم ادم سردیه،اما از دیشب میگم خب فیلم رو که اد ...

باینکه کارش خیلی بد وزشت .  ولی شاید چون سرد مزاج میبینه ک تحت تاثیر قراربگیره بیاد سمتت میخوادتحریک بشه ،نه اینکه. گرم مزاج باشه وازتو بدش بیاد اصلاهمچین فکری نکن

حرفت منتطقیه شاید فانتزی هایی که داره میبینه اونجوری ارض ا بشه

من اصلا با فاننزی‌هاش مشکل ندارم. همیشه خودم میگم دوست داری چه کار جدیدی انجام بدیم. اما همیشه میگه همینی که هست خوبه

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
باینکه کارش خیلی بد وزشت . ولی شاید چون سرد مزاج میبینه ک تحت تاثیر قراربگیره بیاد سمتت میخوادتحریک ...

خب مشکل اینه نمیاد سمتم🤣