2777
2789
عنوان

کیا با دست خالی طلاق گرفتن

612 بازدید | 75 پست

شوهر نامردم همه طلاهامو فروخته بود فقط انگشتر نامزدی و دارم حتی گوشیمم شکسته بود بعداز قهرم موهامو فروختم گوشی خریدم خودمم بچه شیر میدم فعلا نمیتونم برم سرکار خیلی حس بدی دارم خانوادم تا امروز فقط 30 میلیون خرج وکیل دادن 

خب نفقه بچه تو باید بده نفقه خودتو پمهربه تو

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دلم طلاق میخواد اما نمیتونم دستم خالیه یبار دوسه سال پیش قهر کردم ب مدت یکسال کلی ام خانوادم پول دادگاه دادن بی فایدس فقط وقت تلف کردنه همشون پشت مردا هستن مهریه هم میکنن سالی ی سکه همه مردمم بعدش پشت سرت میگن ی عالمه مهریه گرفت😔😔😔 الانم ی بچه دارم پول ندارم شغل ندارم دلم از زمین و زمان گرفته 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مهریتو چرا نگرفتی

جوری میگین مهریه انگار نقل و نباته نخیر خواهر من 

من کسی ام ک یکسال تمام ی پام تو دادگ بود ی پام دفتر وکیلم آخرشم هیچی ب هیچی مهریه مو قسط بندی کرده بودن سالی یه سکه تازه اونم باز میتونست اعتراض بزنه سالی نیم سکه بشه

حق طلاقم ک با شوهره ناشزه ات میکنن نتونی شوهر کنی ب اونو اجازه ازدواج مجدد میدن منم مجبور شدم باهاش آشتی کنم زورم میومد حقمو نگیرم اما بدبخت تر شدم الان با یه بچه 

کاش مهریه مو حلال میکردم همون موقع طلاق میگرفتم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

گذاشتم اجرا ولی شوهرمم هیچی نداره حتما قسط بندی میکنن

حتی شوهر من ک وضع مالیش خوبه هم براش میکنن سالی یه سکه میدونی چرا؟ چون ماشین و خونه بنام خودش نیست از کارتا و کارتخوان هوایی استفاده می‌کنه ک بنام منو مادرشه و عملا این یعنی تو اداره ثبت هیچی ندارع و دوتا شاهد هم میارن دادگاه قرآن بخورن این آقا ی کارگر بدبخته هیچی ندارع

همین پروسه رو من تو دادگاه طی کردم

منم دلم طلاق میخواد اما نمیتونم دستم خالیه یبار دوسه سال پیش قهر کردم ب مدت یکسال کلی ام خانوادم پول ...

آره منم به همه اینا فکر کردم ولی دیگه سرنوشت منم اینه دیگه وقتی مادر و خواهرش بهم میگن نمیخوای طلاق بگیر. بهم گفتن تا آخرش همینجوری برو گفتم ببین چقدر بی ارزشم که هیچ تلاشی نمیکنن نگه م دارن به خاطر چی موندم؟ یه مرد معتاده بی پول؟ انگار از خواب بیدار شدم 

آره منم به همه اینا فکر کردم ولی دیگه سرنوشت منم اینه دیگه وقتی مادر و خواهرش بهم میگن نمیخوای طلاق ...

بمیرم برات 😔😔😔 منم شوهرم خیانت می‌کنه بهم کاش معتاد هم بشه خوار و خفیف بشه ک من دلم خنک بشه