شوهر نامردم همه طلاهامو فروخته بود فقط انگشتر نامزدی و دارم حتی گوشیمم شکسته بود بعداز قهرم موهامو فروختم گوشی خریدم خودمم بچه شیر میدم فعلا نمیتونم برم سرکار خیلی حس بدی دارم خانوادم تا امروز فقط 30 میلیون خرج وکیل دادن
پس شوهرم برا همین خونه رو زده به اسم مادرش ای لعنت بهش
یعنی خودت نفهمیدی چرا چنین غلطی کرده ؟
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچم دختره دو سالشه حالم خیلی بده این شوهر عوضی من خیال داره هم منو داشته باشه هم جن ده بازی بکنه دیگ ...
انشاالله موفقیت دخترتو ببینی اونموقع دلت شاد شه... خیلی سخته خیلی اگه پول بهت میده خوراک و پوشاک برا خودت زندگی کن محلش نده برا من حتی یه جفت کفش نمیخرید تو این 6 سال زندگی یادم نمیاد بعد از دعوا پشیمون باشه یکم نازمو بکشه همیشه خدا سرد و بی احساسه بچم نزدیک 4 ماهشه عینه ماهه بابای نامردش 2 ماهه ندیدتش عین خیالشم نیس
من حتی خودم پول خطبه طلاقوتومحضردادم ک فقط از عن جدابشم تمام دادگا رفتنم همرو خودم دادم چقدر دیتمون خالی بودپدرمم ازدنیارفنه بودخداهیجوقت نبخششون
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
نه تو عقدنامه نوشته بودن دو دونگ در صورت خانه دار شدن داماد بعد عروسی وقتی خونه خریدیم زد به نام ماد ...
یاد خودمون افتادم شوهرمم به بابام گفته بود خونه بخره به اسم من میزنه زد اسم مامانش حالا بیخیال شما زندگیتو کن انشاالله هیچوقت به جدایی فکر نکنی چه برسه به مهریه