2777
2789
عنوان

کیا با دست خالی طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 78 پست
چرا میخای جدا شی مشکلت چبه

معتاده فحش میده پول نمیده 3 ماه آخر بارداری هر چی گفتم گوشت نخرید سرکار میره پولش و میده دست خانوادش اونام میگن بیاین از پارکینگ برنج و اینا بردارین ما یه خانواده ایم جدا نیستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش قسط چن تا بریدن

هیچی شاید باورت نشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حتی شوهر من ک وضع مالیش خوبه هم براش میکنن سالی یه سکه میدونی چرا؟ چون ماشین و خونه بنام خودش نیست ا ...

دقیقا شوهر من راننده س ولی پول کرایه رو میزنه به خانوادش اونا بهش پول تو جیبی میدن هیچی هم به اسم خودش نیس

بمیرم برات 😔😔😔 منم شوهرم خیانت می‌کنه بهم کاش معتاد هم بشه خوار و خفیف بشه ک من دلم خنک بشه

خدا نکنه شوهر من معتاده خانوادش میدونن انکار میکنن شماره زن هم از گوشیش پیدا کردم گردن نمیگیره یه بارم تو دعوا بهم گفت خانوادم نزاشتن اونی رو که میخواستم بگیرم اونا چیکار داشتن که خراب بود.... فک کن عاشق یه زن خراب بوده قبل من الانم هیچ کاری واسه داشتن من نمیکنه

خدا نکنه شوهر من معتاده خانوادش میدونن انکار میکنن شماره زن هم از گوشیش پیدا کردم گردن نمیگیره یه با ...

الهی ک هم شوهر تو بمیره هم شوهر من راحت شیم دوتامون 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وا مگه میشه من امید دارم دو سه تا بزنن اولش خدایااا

الان سکه تازه گرونتره چی بگم والا بستگی ب اون قاضی هم داره اما برا ی آدم معتاد ک هیچی ام نداره فکر کنم چیزی گیرت بیاد

الهی ک هم شوهر تو بمیره هم شوهر من راحت شیم دوتامون

آی گفتی خیلی تحمل میکردم که بمیره ولی دیگه خانوادش نزاشتن خیلی پرو بازی درآوردن بچت دختر یا پسره؟ چن وقتشه؟ دلم واسه پسرم کبابه 

جدی میگی سالی یه سکه یا شوخی میکنی؟

برو بپرس چرا باید شوخی کنم یعنی نمیدونی؟ 

الان قانون اینع اگه مرده ماشین یا املاکی بنامش باشه اونا توقیف میشن میرن تو جیب زنه و مابقی مهریه رو هم طبق دارایی مرد قسط بندی میکنن اما کسایی ک هیچی بنامشون نیست همین سالی ی سکه اس

آی گفتی خیلی تحمل میکردم که بمیره ولی دیگه خانوادش نزاشتن خیلی پرو بازی درآوردن بچت دختر یا پسره؟ چن ...

بچم دختره دو سالشه حالم خیلی بده این شوهر عوضی من خیال داره هم منو داشته باشه هم جن ده بازی بکنه دیگه خسته شدم 😭😭😭😭 هربار ک میگم می‌خوام طلاق بگیرم دعوا راه میندازه اول خودش میگه برو طلاق بگیر منم میگم باشه ب غلط کردن میوفته میگه دیگه تکرار نمیکنم اما بازم تکرار می‌کنه