2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 165 پست
چون رابطم با مادرم خوب نیست حس میکنم مادر خوبی نمیشم پس چ بهتر سر زایمان بمیرم وبعدش برم بهشت

چون رابطه با مادرت خوب نیست تو میتونی مادر خیلی خوبی باشی از اشتباهات اون درس بگیر ومادر خوبی باش

در قدرت و ثروت و احترام بمیرموقتی خیالم راحت باشه به هرچیزی می خواستم رسیدم و حالا آینده نوه و نتیجه ...

زیبا بود 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرگ من مشخصهبا بدترین شکل ممکن زجر آورترین

چرا ؟ انقدر دردناک ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
من فقط دوس دارم بدون درد و یهو بمیرم همیشه ام میگم خدایا تا بچه ندارم اگر قراره بمیرم بذار بمیرم ولی ...

عزیزمم ❤️

اصلا دوست ندارم زیاد عمر کنم 

دوست ندارم زیبایی و جوونی مو از دست بدم 

وقتی بمیرم که مزاحم کسی نباشم مریض باشم مثلا 

سر زایمان بمیرم 

هنوز عقدم البته 

اما همیشه اینو دوست داشتم 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

دوس دارم تو ی حادثه من و بچم باهم بریم اون دنیا

خوب نیست ک بجای بچت تصمیم بگیری

اصلا دوست ندارم زیاد عمر کنم دوست ندارم زیبایی و جوونی مو از دست بدم وقتی بمیرم که مزاحم کسی نباشم م ...

پس بچت چی؟