2777
2789
عنوان

درمان بی محبتی مادر

79 بازدید | 9 پست

دوستان من تو خونه برنامه نویسی رو دارم یادمیگیرم 

تو خونه هستم اکثر مواقع 

مادرم بهم بی محبتی میکنه دوست پسر هم ندارم 

یک دوست مذهبی دختر دارم که هنووز باهاش خیلیی صمیمی نشدم حالا امکانش هست بشم 

چه کنم ؟ در مان بی محبتی مادر چیهه؟ 

چه کنم؟ خیلییی دلم میخاد یکی دستی به سرم بکشه در اغوشم بگیرم بوسم کنع

روحیه ام عوض میشه.چه کنم به نظرم که جایگزین محبت مادرم بشه

مادرمم ارتباطش باهام خوب نمیشه کلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممماز خدا بخواه کمکت کنه از خدا بخواه که رابطه تو و مادرت رو اصلاح کنه، خصوصا بعد نمازهابرای من ...

نمیخام دابطه ام باهاش بهتر شه خیلییی وقته لزش بریدم

اما شما سوره ای میشناسید که ادممیخونه احساس تنهایی ایش و احساسش از بین بره ؟

نمیخام دابطه ام باهاش بهتر شه خیلییی وقته لزش بریدماما شما سوره ای میشناسید که ادممیخونه احساس تنهای ...

سوره خاصی نه

ولی کلا قران خوندن ارامش میده و به خدا نزدیک شدن از خلق خدا بی نیازت میکنه

یس

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).

یا سین دیگه

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).