جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی ممنونم واقعا 🙏🌷من تو درس مدنی ضعیفم نمیدونم چطوری بخونم منبعم توکلی و تست جرعه نوش سوال بعدی ...
آرزوی موفقیت دارم. منابع ات خوبه. اگه می خای واقعا مدنی و عالی بشی یک دوره کتاب اساتید بخون با نظم کنونی کاتوزیان. ساعات مطالعه رو از ساعت کم شروع کن هر هفته کمی زیاد کن. یک دفتر برنامه ریزی تهیه کن هر روز بنویس چقدر و چند ساعت خوندی. یک درسو تو یک روز نخون هر روز 2. 3 تا بخون. مدنی و آیین دادرسی مدنی ضریب 3 هست هر روز بخون با جزا و کیفری. کند خوانی مشکل همه است و در اول کار اینجوریه بعد از اینکه منابع رو کمی مسلط شدی هم سرعتت زیاد میشه هم برات جذاب و سرگرم کننده میشه یه دفعه میبینی 7 ساعته تو اتاقی مطالعه میکنی نمی دونی زمان کی گذشته
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
آرزوی موفقیت دارم. منابع ات خوبه. اگه می خای واقعا مدنی و عالی بشی یک دوره کتاب اساتید بخون با نظم ک ...
اول روحیه است.. تاکید می کنم در این سال که برا آزمون آماده میشی اول باید به خودت قول بدی روحیه اتو حفظ کنی. تو برنامت ورزش باشه. خیلی کمک میکنه هرهفته 3 روز برو باشگاه. دور و برتو با کتابها ومنابع زیاد شلوغ نکن برا هر درس یک منبع با دقت انتخاب کن فقط همونو بخون به جای اینکه 200 تا منبع بخونی یک. منبع 200 بار بخون. Pdfنخون. فقط کتاب. گول موسسات و نخور. جزوه نگیر. پیش مشاور نرو. فقط خودت و خودتی که باید برسی.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا