2777
2789

چجوری درس میخونید ؟ روزی چند درس تو برنامتون هست؟ 

کلا میشه راجع به مطالعه راهنمایی کنید ..ممنونم 

مدنی رو چجوری میخونید 

مشاور دارید ؟

https://t.me/baran_voicelaw_fileدر تلگرام سرچ‌کنپر از گروه تخصصی وکالت

واقعیتش میخوام یه شخصی راهنماییم کنه صحبت کنم باهاش 

تو تلگرام یسری کانال دارم ولی خوب راهنمایی نمیکن سوال بپرسی کلمه ای پاسخ میدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعیتش میخوام یه شخصی راهنماییم کنه صحبت کنم باهاش تو تلگرام یسری کانال دارم ولی خوب راهنمایی نمیکن ...

اینجا آنقدر گروه هست که مطمئن باش نتیجه میگیری 

دیگه هر طور مایلی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من میتونم محدود اما طلایی راهنماییت کنم. هر سوالی داری بپرس

خیلی ممنونم واقعا 🙏🌷

من تو درس مدنی ضعیفم نمیدونم چطوری بخونم منبعم توکلی و تست جرعه نوش 

سوال بعدی : از الان روزی چند ساعت مطالعه داشته باشم و مثلا هر روز چند درس تو برنامم باشه ؟  

خیلی کندخوانم واقعا گریم میگیره گاهی اوقات برنامه مینویسم ولی اجرا نمیشه اینقدر که کندخوانم 

برنامه های باران به درد عمش میخورهفقط کانالش خوبه

دقت کنید من نگفتم استفاده از برنامه 

تأکیدم بر گروه های مختص داوطلبین و قبولی ها بود 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
واقعیتش میخوام یه شخصی راهنماییم کنه صحبت کنم باهاش تو تلگرام یسری کانال دارم ولی خوب راهنمایی نمیکن ...

وحید قاسمی بیلواری برنامه رایگان داره جوین شو تو کانال تلگرامش

منابعم قراره چند روز دیگه بذاره

خیلی ممنونم واقعا 💕آیدیشونو بهم میگی 🌷

https://t.me/ghanonkhani_vokala

مشاوره تلفنی مطالعاتی میتونی باهاش بگیری

قیمتهاش بپرس من خبر ندارم

پارسال من وکیل هوشمندش ثبت نام کردم پاسخگویی نامحدود به تست‌ها و چیزایی داشت که ابهام داشتی

بد نبود ولی پول نده تو به نظرم

همون برنامه رایگانش برو

https://t.me/ghanonkhani_vokalaمشاوره تلفنی مطالعاتی میتونی باهاش بگیریقیمتهاش بپرس من خبر ندارمپارس ...

چون تعداد زیاد بود اونقدر زود نمیتونست جواب بده

مثلا اخر روز گزارش مطالعاتی نمی‌گرفت و...

برای همین میگم بد نبود 

خیلی ممنونم واقعا 🙏🌷من تو درس مدنی ضعیفم نمیدونم چطوری بخونم منبعم توکلی و تست جرعه نوش سوال بعدی ...

آرزوی موفقیت دارم. منابع ات خوبه. اگه می خای واقعا مدنی و عالی بشی یک دوره کتاب اساتید بخون با نظم کنونی کاتوزیان. ساعات مطالعه رو از ساعت کم شروع کن هر هفته کمی زیاد کن. یک دفتر برنامه ریزی تهیه کن هر روز بنویس چقدر و چند ساعت خوندی. یک درسو تو یک روز نخون هر روز 2. 3 تا بخون. مدنی و آیین دادرسی مدنی ضریب 3 هست هر روز بخون با جزا و کیفری. کند خوانی مشکل همه است و در اول کار اینجوریه بعد از اینکه منابع رو کمی مسلط شدی هم سرعتت زیاد میشه هم برات جذاب و سرگرم کننده میشه یه دفعه میبینی 7 ساعته تو اتاقی مطالعه میکنی نمی دونی زمان کی گذشته

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

آرزوی موفقیت دارم. منابع ات خوبه. اگه می خای واقعا مدنی و عالی بشی یک دوره کتاب اساتید بخون با نظم ک ...

اول روحیه است.. تاکید می کنم در این سال که برا آزمون آماده میشی اول باید به خودت قول بدی روحیه اتو حفظ کنی. تو برنامت ورزش باشه. خیلی کمک میکنه هرهفته 3 روز برو باشگاه. دور و برتو با کتاب‌ها ومنابع زیاد شلوغ نکن برا هر درس یک منبع با دقت انتخاب کن فقط همونو بخون به جای اینکه 200 تا منبع بخونی یک. منبع 200 بار بخون. Pdfنخون. فقط کتاب. گول موسسات و نخور. جزوه نگیر. پیش مشاور نرو. فقط خودت و خودتی که باید برسی. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا