2777
2789

ریزش مو به علت کمبود آهن اگر قرص بخورم یک مدت امکان داره ریزش موهام کمتر بشه اگر اطلاعی دارین لطفاً راهنمایی کنید خانوما .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آهنتو همراه قرص جوشان ویتامین سی بخور تاثیرش بیشتره 

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿

آهنتو همراه قرص جوشان ویتامین سی بخور تاثیرش بیشتره

ببینین قرص آهن همراه با قرص ویتامین ب ۱۲ زیر زبانی به همراه قرص ویتامین د که در هفته باید بخورم اینارو دادن 

اگر درمانی هست میشه راهنمایی کنید شدید می‌ریزه

روغن زیتون خیلی جوابه

یعنی روزی که بزنی تا دو روز تقریبا ریزشش قطع میشه

باید قشنگ زیاد بزنی ماساژ بدی بذاری چند ساعت بمونه

اگه بتونی یه روز درمیون بذاری به طور مداوم تا یه مدت خیلی خوبه

آز دادی‌‌‌‌‌‌‌...کمبود ویتامین دی هم باعث ریزش مو میشه.من الان دوماه ففول میخورم‌‌.ماه اول آمپول ویتامین ودی و نوروبین زدم.این ماه که رفتم آمپول بیوتین و یه آمپول هفته ای دیگه داد.

مرسی ممنون از وقتتون روغن بادام تلخ استفاده کردم سه بار دوبار حنا گذاشتم و چهار بار هم با تاید دستی ...

قربونت💗

روغن بادام هم استفاده کردم به نظرم روغن زیتون یه چیز دیگه بود

روغنت حتما خوب و اصل باشه