2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112151 بازدید | 810 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

املت ربی ندوستفقط با گوجه

با گوجه بود مال من

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خوشحالم از حدود ۹۰ هزارنفری که این تاپیک رو دیدن فقط یه مورد دنبال بحث و انرژی منفی هست و این خودش خ ...

ایشون تو عالم خودش فقط تمرکز کرده رو به گفته اش املت ناچیز 

ولی دریغ از درک این موضوع بحث اصلا اون غذا و چون و چراش نیست همین که یه جوی بوده که خیلیا حالشون خوب شده خودش بزرگترین دستاورده که دریغ از اینکه ایشون این مطلب و اصلا متوجه نشدن و درکی ازش ندارن 

پاسخشون و ندادم فقط به حرمت شما و بقیه دوستان نمیخام کامنت های دور از سطح این تاپیک گذاشته بشه و خدایی نکرده انرژی منفی بگیرن از بحث ها بقیه بازدید کننده ها 🌹🙏

حالا قارچو اوکیولی املت و پنیر؟؟؟؟؟؟اصلا تخم مرغ و پنیر؟؟؟؟؟؟وای اوق

اینقدرررر با پنیر پیتزا خوشمزه میشه ک حد نداره

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
این ربلته املت با پوره گوجه فرنگیه وای عاشقشم

با رب درست نشده 😊 

گوجه هارو قبلاً ازشون رب درست کردم و تو ظرف ریختم 

موافقم با پوره هم خیلی خوشمزه است به شرطی که خودتون پوره رو درست کنین 👌😎🙏🌹

Chef Makola

نمیدونم مردم به چی فکر میکنن که نصفی گیر دادن که چرا رب زدی و چرا ظرفت اینطوریه و گازت تمیز نیست و چ ...

سلام و عرض ادب 

ممنونم از همراهی تون و نظرتون 

بنده کوچیک همه حدود ده ساله کارم اینه به تعداد موهای سرم شاگرد خانم و آقا داشتم و دارم هزارو یک مدل غذای ایتالیایی و فرانسوی بلدم و... کوچیک همتون هم هستم 

اما اینکه چرا املت پربازدید شده چون جو و انرژی دیگه اینجا حاکمه اونم انرژی مثبته وگرنه املت و کباب وزیری فرقی ندارن هر دو نعمت خدای متعالن و من خوشحالم تو این دوروزه خیلی ها پاشدن با عشق برای خودشون املت درست کردن و کیف کردن و حالشون خوب شد و این دلیل پر بازدید شدن این تاپیکه نه چیز دیگه ای 

Chef Makola

۴۸ صفحه واسه ی املت خدایا شکرت🤣

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
خداروشکر 🙏

تاپیک بعدی حلوا

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
نمیدونم مردم به چی فکر میکنن که نصفی گیر دادن که چرا رب زدی و چرا ظرفت اینطوریه و گازت تمیز نیست و چ ...

قدیمی هستین با تعداد پست کم خیلی خوشحالم کردین که مشارکت کردین 🌹 🙏 😎 

اگه املت دوست دارین حتمااااا درست کنین و اگه مایل بودین عکسشو بزارین 🌹

Chef Makola