2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112169 بازدید | 810 پست

از وقتی شنیدم به گوجه فرنگی میگن میوه لعنتی ،  کلا دیدم به املت و هر چی رب و گوجه هست تغییر کرده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به تاپیک املت حسادت کنم!تاپیکی که نه آموزشی بود نه نکته خاصی داشت حسادت کردن نداره!من تو این سایت از ...

اتفاقاً هم آموزشی بود 

هم نکته های آموزشی خوبی اشاره کردن 

باعث شد من بقیه ی تاپیک های ایشون هم استفاده کنم 

در کل سعی کنید مسالمت آمیز صحبت کنید 

خیلی بی پروا  دیگران رو ناراحت می کنید 

اتفاقاً هم آموزشی بود هم نکته های آموزشی خوبی اشاره کردن باعث شد من بقیه ی تاپیک های ایشون هم استفاد ...

خداروشکر به درد شما خورد املت یاد گرفتید خیلیم عالی😍🫶

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

راحت باشم ؟؟   خیلی مسخره است 

املت همه صفاش به  گوجه اش است ،،،گوجه آب بیاندازد و جوش بخورد و در حال سرخ شدن تخم مرغ شکسته شود ...چه رنگ و لعاب و طعمی میشود ... وگرنه نیمرو  را میشود رب زد 

من دیگه تا چند صفحه رفتم جلو آخرش به عکس املت ها نرسیدم بیخیالش شدم😐😬🙄😃🙄

صفحه ششم هست میتونین ببینین 🌹 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15222785/دارم-یه-املت-خوشمزه-درست-میکنم-ب-همراه-عکس?page=6

Chef Makola

راحت باشم ؟؟ خیلی مسخره است املت همه صفاش به گوجه اش است ،،،گوجه آب بیاندازد و جوش بخورد و در حال ...

ممنونم از نظر شما دقیقا درست میگین 

گوجه هارو قبلاً تفت دادم رب درست کردم تو ظرف ریختم 

Chef Makola

راحت باشم ؟؟ خیلی مسخره است املت همه صفاش به گوجه اش است ،،،گوجه آب بیاندازد و جوش بخورد و در حال ...

ممنونم از نظر شما دقیقا درست میگین 

گوجه هارو قبلاً تفت دادم رب درست کردم تو ظرف ریختم 

Chef Makola