2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112285 بازدید | 810 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چقدر موندگاره؟ این روش نمک و روغن نمیخواد ؟ من پوره درست کردم تو شیشه وای چقدر خوشمزه میشد غذاهام ...

نمک که بله نمک رو به مقدار لازم بزنین (مزه کنین ) موقع پخت 

اما بعد اینکه تو شیشه ریختین یه قاشق پر روغن بریزین روش که کپک نزنه 

Chef Makola

باورم نمیشه املت رفته پربازدید

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
به تاپیک املت حسادت کنم!تاپیکی که نه آموزشی بود نه نکته خاصی داشت حسادت کردن نداره!من تو این سایت از ...

سلام ببخشید بابت ریپلای هی کامنتام لایک و ریپلای میشه الان خوندم کامنت های شما رو عزیز شما هر مدل تاپیکی که تو سطح فکریتونه میتونید برید و تبادل نظر کنید و هر تاپیکی که در حد سلیقه اتون نباشه فقط رد بشید لطفا جدای استارتر که دارید توهین میکنید به بقیه که اینجا کامنت گذاشتن هم با جملاتتون دارید توهین میکنید که درست نیست 

سعی کنید مانند امضاتون رفتار نکنید حداقل مرسی 🌹

سلام ببخشید بابت ریپلای هی کامنتام لایک و ریپلای میشه الان خوندم کامنت های شما رو عزیز شما هر مدل تا ...

سلام به روی ماهت عزیزم اینجا سایت عمومیه 

تاپیک عمومیه

منم هر نظری داشته باشم میگم

شما املتتو بخور حرص نخور یهو از حرفای استاد جا میمونی اول تخم مرغ و میشکنی بعد گوجه ارو میزنی املتت خراب میشه حیفه😍

با کسایی که تاپیک 

پیاز نداره چراخیلی خوشگل و خوش رنگه املتت ولی پیاز و ادویه رو نذاشتی تو عکس

از پودر پیاز استفاده کردم 

ادویه ی ترکیبی زدم 

چشمتون خوشگل میبینن ممنونم 

🙏🙏🌹

Chef Makola

سلام به روی ماهت عزیزم اینجا سایت عمومیه تاپیک عمومیهمنم هر نظری داشته باشم میگمشما املتتو بخور حرص ...

بله درسته تاپیک عمومیه ولی هر نظری؟؟ البته موافقم هر آدمی بنا به تربیت و سطح خانوادگیش صحبت میکنه چه در مکان عمومی چه حتی خصوصی 

ببخشید ولی باعث افتخاره که بتونم هنرمو نشون بدم و اطرافیانم ازش لذت ببرن والا از روانی بودن کسی لذت نمیبره 🌹

روز و روزگار خوش لطفا ادامه ندیم 

بله درسته تاپیک عمومیه ولی هر نظری؟؟ البته موافقم هر آدمی بنا به تربیت و سطح خانوادگیش صحبت میکنه چه ...

من نظر بدی ندادم

گفتم تاپیک املت که نه آموزشی هست نه فرهنگی چرا باید پر بازدید بشه و تاپیک مدیریت خانواده حذف بشه!

من اصلا با شما نبودم با نی نی یارها بودم که خیلی از تاپیک ها حذف میشه که خیانت و املت پربازدید بشه

حالا به شما چرا برخورده خدا عالمه!

خداروشکر واقعا به دردتون خورد و املت درست کردن ویاد گرفتید اونم توسط یک آقا!

خوبه باز به هنر شما اضافه شد

با کسایی که تاپیک 

سلام ببخشید بابت ریپلای هی کامنتام لایک و ریپلای میشه الان خوندم کامنت های شما رو عزیز شما هر مدل تا ...

خوشحالم از حدود ۹۰ هزارنفری که این تاپیک رو دیدن فقط یه مورد دنبال بحث و انرژی منفی هست و این خودش خیلی عالیه خداروشکر و ممنونم از حمایت شما از تمام کسایی که تو این ساعات تو این تاپیک باهم خوش گذروندن🌹🙏

Chef Makola