2777
2789
عنوان

مشورت بچه پیش دبستانی

106 بازدید | 17 پست

سلام 

دخترم مقطع پیش دبستانی هست 

ولی الف ب و..یادش میدن و خوبم داره یاد میگیره 

حالا همسرم قراره بره مأموریت ۶۰،۷۰ روزه 

بنظرتون برم شهرستان خونه پدرم و ادامه اموزششو آنلاین پیش ببرم ضربه میخوره. ؟؟؟

سری قبلی ۵ ماه رفت مأموریت مند و بچه هلم تنها بودیم بچه هام رسما افسردگی گرفته بودن ته خونه از تنهایی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب که یاد میگیره.

فقط یکم کار شما سخت میشه.

وگرنه اگه با ملایمت و صبوری بشینی پیشش اتفاقا خیلی خوبه.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

۷۰ روز زیاد نیست بخوای خونه پدرت بمونی؟ حداقل نصفشو برو

میدونی من کلا اهل رفتن موندن نیستممم و ترجیح میدم خونه خودم باشم ولی تمام این سالا ک تنها موندم خودم پای فیلمی چیزی سرگرم شدم ولی بچه هام از لحاظ روحی ضربه خوردن 

من برم خرج اینام میکنم البته

خوب که یاد میگیره.فقط یکم کار شما سخت میشه.وگرنه اگه با ملایمت و صبوری بشینی پیشش اتفاقا خیلی خوبه.

یعنی بنظرتون پشیمون نمیشم چرا بچه رو از پیش همکلاسی هاش کشوندم بردم شهرستان ؟ ی پسر ۲نیم ساله هم دارم 

بچه منم پیش دبستانیه الفبا رایاد میدن خیلی عالی یاد گرفته یه هفته بخاطر الودگی تعطیل بود یه هفته هم مریض شد این دوهفته که انلاین بود پیرم کرد وبه اون خوبی که توکلاس یاد گرفته بود بادنگرفت کلماترا وگاهی اشتباه میگه، حضوری خیلی بهتره

و منی که دارم فک میکنم فردا برم جمع عصر برگردم شب خونه شون بمونم بد اخلاقی میکنن یا نه یک ساعت و نیم ...

خانواده من بدترن 

ولی شرایط تغییر کرده ک ی جورایی میتونم برم 

مثلا مامان و برادرم فوت شد و پدرم زن گرفت مستقل شد

حالا داداش مجردی تنها مونده ته خونه ی بزرگی 

یعنی بنظرتون پشیمون نمیشم چرا بچه رو از پیش همکلاسی هاش کشوندم بردم شهرستان ؟ ی پسر ۲نیم ساله هم دار ...

اوو ن بابا هم کلاسی های پیش دبستانی چی هستن مگه😂😐

اتفاقا اگر خواهر یا برادر داشته باشی شهرستان کلی هم بهش خوش میگذره.

ببین یکم باید مایه بذاری از خودت دیگه . مثلا بچه دومت رو باید یکم بسپاری به مادرت تا بتونی درس رو یاد بدی به اولیه.

توقع نداشته باش خود بچه بشینه پای کلاس آنلاین. 

باید پا به پاش بشینی و کمکش کنی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه منم پیش دبستانیه الفبا رایاد میدن خیلی عالی یاد گرفته یه هفته بخاطر الودگی تعطیل بود یه هفته هم ...

حالا بچه ی من همه چیو خودم بهش یاد میدم و البته حرف شنوی هم داره 

تو مدرسه بیشتر براش نقش سرگرمی و ارتباط با دوستاشو داره

اوو ن بابا هم کلاسی های پیش دبستانی چی هستن مگه😂😐اتفاقا اگر خواهر یا برادر داشته باشی شهرستان کلی ...

مادرم فوت شده ولی میدونم از پسش برمیام 

ولی مسئله ای ک هست بنظرتون پیش دبستانیه پولو دیگه برنمیگردونه؟؟؟؟

مادرم فوت شده ولی میدونم از پسش برمیام ولی مسئله ای ک هست بنظرتون پیش دبستانیه پولو دیگه برنمیگردونه ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم🖤

اینو راستش خبر ندارم.

اگر با مدیر مهد کودک دوست باشی آره احتمال داره نصفش اینا رو برگردونه.

مادرم فوت شده ولی میدونم از پسش برمیام ولی مسئله ای ک هست بنظرتون پیش دبستانیه پولو دیگه برنمیگردونه ...

عزیزم شهرستان میخوای بری پیش داداشت؟

سرگرمی بچه ها چی هست اونجا؟

من بودم خونه خودم میموندم عصرا میبردمشون بیرون

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...