دوروز از موعدم گذشته من ده روزه سینه درد دارم متورم شدن و سنگینن و درد میکنن همیشه موقع پریودیم اینجوری میشدم ولی ن در این حد حتی راهم میرم ب هم میخورن درد میکنن بنظرتون خطر نداره🥹🥹خیلی میترسمممم تا الان اینجوری نشدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم منم الان ۱۳ روز مونده ب موعدم سینم درد میکنه ولی نه شدید قبلا دوروز قبل پریود سینم درد میکرد شمام اولش دردش کم بود!؟؟ الان چند سیکلتی؟
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اخه عزیزم علامتت علامت بارداریه نزن دوست نداری استرس هم نداشته باش فقط بسپر به خودش
فقط سینه درد علائمشه؟من اون ماه حالت تهوع داشتم مدام هوس چیزای عجیب میکردم مطمئن بودم باردارم حتی تستم یبار مثبت شد بعد منفی شد دیگه هیچ امیدی ندارم الکی دلمو خوش کنم