2777
2789

قرار بود صب زود بریم دیدم گفت ۱۰ونیم میام بریم تو دو سه روز اخیرم تنها حرفش باهام همین بوده بهش اس دادم من میخابم یه رب قبل اومدنت بزنگ بیدار شدم دیدم جواب اسمم نداده ۱۱زنگش زدم ریجکت کرد یه امیدی تو دلم نشست که پشیمون شده خوشحال شدم پاشدم غذا پختم خوشحال یه ساعت پیش زنگ زد گفت ده دیقه دیگ‌با سند ازدواج و شناسنامه پاببن باش رفتیم خدمات قضایی گفتن مشاوره رفتید سریع گفت اره اره که کار زودتر حل شه من گفتم نه گفت باید برگش باشه همینجوری نمیشه تو سایت سریع ثبت نام کردیم قراره پیامک بیاد که مشاوره بریم میترسم مشاورش خوب نباشه میترسم همچی درست نشه من هنوز دوسش دارم اه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر مامانش چون من با مامانش صمیمی نیستم هرچی قبلا دوستم داشت الان باهام سرده دلم یذره شده براش

استارتر تاپیک های قبلت اخه گفتی دست بزن داره

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

شوهرت میخواد این رابطه زود تمام بشه یا رو لج بازی افتاده

نمیدونم ببین ۵شنبه همچی اوکی بود یهو دعوامون شد هی کشش دادیم توهین کردیم حرمت شکست اون ساکت شد من ادامه دادم ببینم سرچی اینجور میکنه دیگ طلاق اومد وسطو سفتو‌محک قرار شد بریم طلاق بگیریم ولی من نمیخام