2777
2789
عنوان

تب کودک

220 بازدید | 52 پست

نمیدونم چ اتفاقی افتاده ک اکثر بچه ها با تب ویروسی درگیر شدن😔

خواهرزاده ۶ساله من هم ۵روزه ک با تب درگیره

گلو و گوش راستش عفونت داره

چون ب آنتی بیوتیک آلرژی داره نمیتونیم بهش درست و حسابی این دارو بدیم

کلا تووو حالت افسرده داریم طی میکنیم

سوال دارم از دوستان🙏

آیا درجه ۳۶.۴ در حالت خوابیدن تب محسوب میشه؟

♥️ALLAH♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ پسرمنم همینه دقیقایک هفته پیش سرماخورد با تب شدید،تازه چهار روزه خوب شده اما دوباره از دیشبه تب م ...

خواهرزاده منم هفته پیش سرما خورد و با یک شیاف تب نابود شد

الان ۵روزه درگیریم😑😔

♥️ALLAH♥️

ببرش دکتر اونجا باسرو آمپول دارو کنترل کنم دارو نمیخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان های با تجربه من بچه اولمه زیاد بلد نیستممیگم بنظرتون بچه‌من که الان سه سال و ۸ ماهشه،تب میکنه ...

مگه دندون هاش کامل درنیومده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا؟؟به شیاف حساسیت داشته؟پسرمن که فقط با شیاف تبش پایین میاد و حالش خوب میشه

نه ب شیاف آلرژی نداره

گلوش عفونت داره و چون ب آنتی بیوتیک آلرژی داره تب پایین نمیاد

♥️ALLAH♥️
مگه دندون هاش کامل درنیومده

نمیدونم عزیزم،اینجا نگاه کردم گفته بودن باید الان ۲۰ تا دندون داشته باشه،منم شمردم دندوناش رو ۲۰ تا بود

اما باز میگن دندون کرسی دیر درمیاد و فلان

کلا قاطی کردم،نمیدونم سرماخورده یا دندونه

شما تجربه ای ندارین؟راهنمایی کنید منو؟

نمیدونم عزیزم،اینجا نگاه کردم گفته بودن باید الان ۲۰ تا دندون داشته باشه،منم شمردم دندوناش رو ۲۰ تا ...

نه دیگه بچه تا 3سالگی دندون هاش دراومده.  ویروس گرفته ببرش دکتر