2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا نگو گوجه سبز😐ترو جانننن جدت نگو گوجه سبز به عنوان یه شمالی حس میکنم داری بهم توهین میکنی با ...

تو روستای شمالی یا شهر

من دلم میخواد بیام روستای اونجا زندگی کنم

نخیرم گوجه سبزه بافتش نرم تره پوستش هم نازک ترولی الوچه ک میگی به انواع و اقسام الو ها نرسیده میگن

منیکه توی باغم درختشو دارم میگم آلوچست شما میگی گوجه😐

گگوجه وسطش دونه ی سفت داره؟ بافت کوجه سفته مثل الوچه؟

انگار من بیام به بادمجون تو باغ شما بگم موز سیاه شما بگی نه اینکه بامجونه من بگم نخیر این موزه سیاهه تمامم😠😐

تو روستای شمالی یا شهرمن دلم میخواد بیام روستای اونجا زندگی کنم

شهر

ولی خب فرقی نداره شمال کلا از هر طرف چسبیده به دریا و جنگل دیگه اکثرا تو جنگلا ویلا دارن ساکنین منطقه ولی همه جاش عین بهشته ایشالله هرچه زودتر برسی به آرزوی قشنگت🥺😍😍❤️❤️

شهرولی خب فرقی نداره شمال کلا از هر طرف چسبیده به دریا و جنگل دیگه اکثرا تو جنگلا ویلا دارن ساکنین م ...

ممنون از انرژی خوبت

ولی دوس داشتم از بچگی تو روستاهای گیلان بودم 

منیکه توی باغم درختشو دارم میگم آلوچست شما میگی گوجه😐گگوجه وسطش دونه ی سفت داره؟ بافت کوجه سفته مثل ...

عه درختشو دارین؟  میخوام منم *__*

حالا هر چی باشه اسمش هوس. کردم منم این تاپیک دیدم

من نمیدونم چرا شمالیا انقد حساسن

این درخته تو شهرای دیگه هم هست والا اونا انقد حساس نیستن،:))

ممنون از انرژی خوبتولی دوس داشتم از بچگی تو روستاهای گیلان بودم

قربونت برم عزیز دلم❤️😘

بچگی و بزرگی نداره که هروقت بیای اینجا روحت تازه میشه کودک درونتم زنده میشه اصلا نگران نباش😍😍😂

عه درختشو دارین؟ میخوام منم *__*حالا هر چی باشه اسمش هوس. کردم منم این تاپیک دیدممن نمیدونم چرا شما ...

اخه من تعصبشو میکشم آلوچه داداشیمه❤️😩😂

بخدا با عقل و منطق جور در نمیاد اصلا به هر شمالی بگی گوجهههه سبز بهش برمیخوره😂 آخه این بی زبون چیش شبیه گوجست؟؟ دونه ریز داره؟ بخش بخش جداست داخلش؟ نرمه مثل گوجه؟ بیچاره فقط پوست صاف و رنگ گوجه داره اونم گوجه ی کال تازه🙁😂

اگه امثال این درختا دوباره شکوفه هاشون نریزه انشالله خاهیم داشت😠پارسال که هیچی نبود بخاطر باد شدید و ریزش شکوفه ها🥺

اخه من تعصبشو میکشم آلوچه داداشیمه❤️😩😂بخدا با عقل و منطق جور در نمیاد اصلا به هر شمالی بگی گوجهههه ...

من دوستم شمالیه هر روز سر این بحث میکردیم تا اخرش توافق کردیم من بگم گوجه سبز اون بگه الوچه :)) 

انشالله عزیزم