2777
2789
عنوان

رفتیم درخاست طلاق دادیم دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 44 پست

زندگیا چرا اخه آبکی شدن

یعنی چی سر مامانش اه زنیکه 

همه آرزوی خوشبختی پسرشونو دادن این زنیکه خونه خراب میکنه

ببین اصلا خودتو ناراحت نشون نده ها اصلا

ولی حس میکنم علت اصلی طلاق این نیس

سر مامانش چون من با مامانش صمیمی نیستم هرچی قبلا دوستم داشت الان باهام سرده دلم یذره شده براش

اینجور شوهری زودتر بره . بخاطر صمیمی نبودنت با مامانش،عشقشو رها کنه بهتره جدا شی از این مرد

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر مامانش چون من با مامانش صمیمی نیستم هرچی قبلا دوستم داشت الان باهام سرده دلم یذره شده براش

مکه بقیه صمیمی هستن  اینجا همه سایه مادرشوهر رو با تیر میزنن ولی اینطور نمیشه 

علت اصلی چیه دعوا شده؟ توهین کردید؟

خوب بگو مهریمو کامل بده طلاقم بده 

از حقت نگذره جو نگیرت یه دفعه مثل من ببخشی بدبختشی 

طلاق نمیگیری داره میترسونت ولی شما هم بگو من مهریمو تمام کمال میخوام و هیچی نمیبخشم

مکه بقیه صمیمی هستن اینجا همه سایه مادرشوهر رو با تیر میزنن ولی اینطور نمیشه علت اصلی چیه دعوا شده؟ ...

خاهرش همیشه با مادرشوهرش وقت میگذرونه مادرشوهر منم توقعش همین بود نبودم هی زیرابمو پیش شوهرم زد منم زده شدم الان میرم خونشون لام تا کام حرف نمیزنم

عریزم من میخاستم بگم تلاشنو بکن بمون ولی تاپیکاتو که خوندم قهمیدم دنبال بهانه هست 

واکنش مادرش و خانوادش برای طلاقتون چیه؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
زندگیا چرا اخه آبکی شدنیعنی چی سر مامانش اه زنیکه همه آرزوی خوشبختی پسرشونو دادن این زنیکه خونه خراب ...

شاید اصلا مادر شوهر اطلاع نداشته باشه که رفتن برای طلاق بهتره پای اونو وسط نکشیم 

میتونستی سیاست داشته باشی با ماماننه خوب باشی شوهرتکم کم میوومد سمتت و داغشو به دل مامانش میزاشتتی که جدا شی

خیلی خیلی عاشقانه

شاید میخواد بترسونتت

شاید عصبی بوده زود تصمیم‌گرفته

نامزد منم گاهی اوقات دعوا میکنیم ی کارایی میکنه ها

گر‌چه خودم بدتر از اونم ولی بعدش مثل سگ پشیمون میشم

تو ی خونه میمونید الان؟