2777
2789
عنوان

شوهر کردم بچه دار شدم سه تا

983 بازدید | 71 پست

دوستان عزیزم 

شوهر کردن هنر نیست 

زاییدن افتخار نیست 

این کار ها رو گاو و گوسفند هم بلدن 

تو تو زندگیت کاری کن که قبل مرگت با خودت بگی یک حداقل یک کار انسانی انجام دادم 

خدایا شکرت که اشرف مخلوقات بودنم و تو دنیا ثابت کردم 

الان احتمالا سوال خانومای محترم این سایت اینه که هنر و افتخار در چیست : 

تو ارزشت کمتر از این نیست که 

تو زندگیت دکتر صدات نکنن 

بهترین نقطه جهان زندگی نکنی 

بهترین خونه و ماشین رو نداشته باشی 

تفریحات لاکچری نری

سینما و کنسرت و تئاتر و هنر رو از خودت نگیری 

باشگاه نری و بدن ایده آلت و نسازی

بابا لعنتی خدا بهت داده ببینش : چهار ستون بدنت سالمه داری نفس میکشی برو به دل جنگل و خدا رو ببین که چجوری درختا رو آفریده فقط برای اینکه تو نفس بکشی و به اهدافت برسی 

نگا نکن پول نداری تحصیلات نداری خب شروع کن از همین لحظه درس بخون کتاب بخون کار کن پولدار شو 

اره جانم همینه …

تو حقت این نیست که افسوس زندگی دیگران و بخوری 

گاو و گوسفند نباشیم ….  

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

👌👌

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
تو ارزش اینه انسان باشی و به دیگران که شرایطتشون متفاوته توهین نکنی ....

توهین نبود خیلیممممم عالی گفتن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
منی که مریضم ارزش سلامتی آدمو میفهمم تن همتون سالمبی ربط بود ولی تا نوشتی چهار ستون بدن.... ...

ایشالا سلامتیت رو بدست بیاری عزیزم خیلیا بدون دست و پا قهرمان المپیک شدن تو که وضعت بدتر نیست ! نمیخواد حالا قهرمان المپیک شی ولی قهرمان زندگی خودت باش 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

و اما من میگم انسان بودن به اینا نیست این رشد فردی و شخصی هست نه انسان بودن انسان یه لبخند مهربون داره یه دل اندازه درسا به همه کنک می کنه عاشق بچه هاست بین افراد و نژاد فرق نمیذاره باعث میشه دنیا جای بهتری بشه نه فقط زندگی خودش😘

همه ی حرفاتون خوب،فقط طرز گفتارتون بده 

گاو و گوسفند نباشیم یعنی؟محترمانه تر هم میتونیم حرفای قشنگ و منطقی بزنیم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....