2777
2789
عنوان

شوهر کردم بچه دار شدم سه تا

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدل حرف و صاحبش میگیره این دوستان همیشه میخوان گارد بگیرن خب بزار بگیرن من و شما که میفهمیم و در ...

ن همه حرفاتون درسته نیازی ندیدم گارد بگیرن 

من درس همه اینارو میخونم الان هیچ حرف بد و منظور بدی از حرفای شما برداشت نکردم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
الان شما حرفت توهینه.ینی چی عادیه؟؟؟؟؟شما جنبه نداری ی حرف بشنوی نیا تاپیک لازم نیس بی احترامی کنی

به نظرم بحث با این ادما صرفا وقت تلف کردنه 

به ادم نفهم میشه فهموند ولی آدمی که خودش زده به نفهمی هرگز 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
شما منو ریپلای کردی طلبکار هم هستی؟!

😂😂😂

هعییی.....

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
به نظرم بحث با این ادما صرفا وقت تلف کردنه به ادم نفهم میشه فهموند ولی آدمی که خودش زده به نفهمی هرگ ...

ن ادامه نمیدم دیگ من😂😂

دقیقا تفکر ما هم نسبت به تو همینه حالا گمشو

ای جاااااان چ ادبی👏👏👏

حالاشوهرنداری ترمزبریدی

موفقیت در شوهر داشتنه ؟ 

شوهر چیکار می‌خواد برام کنه ؟ 

خودم بهترین رشته دارم تحصیل می‌کنم در آمد دارم و خونه دارم مستقل همشونو با پول خودم خریدم نه ددی سنمم نصف شماست 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
به نظرم بحث با این ادما صرفا وقت تلف کردنه به ادم نفهم میشه فهموند ولی آدمی که خودش زده به نفهمی هرگ ...

کسی به به خودش اجازه میده به دیگران توهین کنه خودش دقیقا همینه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
جون من چندسالته

یه دختر ۱۸ ساله پشت کنکوریه .. این اومده واسه بقیه نسخه بپیچه ... یکی نیست بهش بگه آخه گوزو تازه اول راهی ، بزار  ۳۰ یا ۴۰ سالت بشه ، ببینم کجا راهی . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣