2777
2789

من دو سال با یه پسری رفیق بودم هشت ماه هم تو رابطه لانگ بود البته ولی تو شرایط روحی و بد خانوادگی بودم هنوزم هستم اصلا موقعیت خوبی نبود 

نمی‌خواستم اونم اذیت کنم 

کات کردم باهاش با اینکه خیلی خواست نظرمو عوض کنه 

با اینکه دوسش داشتم مجبور شدم کات کنم 

الان شش ماه از کاتمون میگذره هر روز بهش فکر میکنم امشب دیگه خیلی بهم فشار اومد دلتنگی ..

هنوزم دوستم داره میدونم چون حالمو از دوستم میپسره 

ولی نمی‌دونم چجوری افکارمو کنترل کنم نره سمتش و دلتنگش نشم 

اصلا میشه فراموش کرد ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه معمولا اونايي كه خودشون كات ميكنن اولش خوشحالن بعدش ميفهمن كارشون اشتباه بوده

من خوشحال نبودم 

اتفاقا اصلا وقتی گفتم کات کنیم 

آنقدر حالم خراب شد 

کل شبو تو بغل مامانم فقط گریه کردم 

نمی‌دونم ولی دلتنگی اصلا حس خوبی نیست حد اقل با یه پیام هم اونو و هم خودتو خوشحال کن

دلتنگی یجوریه انگار حس خفگی داره آدم...

واقعا کاش هیچوقت آدم حس دوست داشتنو تجربه نکنه 

اگه به سر انجام نرسه داغون میشه آدم 

ولی دوباره درگیر میشن!ممکنه دختره دوباره بزاره برهپسره دوبارههههه آسیب ببینه

خوب همو دوست دارن دختره به خاطر شرایط بدش کات کرده 

و به نظرم میشه تجدید نظر کرد راجبش

دلتنگی یجوریه انگار حس خفگی داره آدم...واقعا کاش هیچوقت آدم حس دوست داشتنو تجربه نکنه اگه به سر انجا ...

بخدا همینو بگو منم دو ماهه کات کردم و خیلی دلتنگشم 

ولی من کات کردم باهاش چون رفتار هوایی داشت ک من اصلا دوست نداشتم و وابستشم هم نبودم ولی دلتنگی و لعنت بهش