2777
2789
عنوان

شورای شمام اینجورین یا فقط برا منه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست
کم نمیزاره ولی زیادم نیست بخلطر کاره و درامده اینجوریه

شرایطا سخت شده عزیزم ..همسر من ساعت ۹ میره تا ۱۱ شب سرکاره وقتی میاد دیگه مجبور م یه جور خودم فضا شاد کنم ..چندمدت منم بیخیال و سرد شدم دیدم توخودشه ناراحته حتی قهر کرد ..بعد کلی اصرار بهم گفت تونمیای سمتم تو منو کم میبوسی محبت بیشتر میخواست غرورش اجازه نمیداد بگه قهر بود سرد بود ..دیگه باید قلق سوهر پیدا کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمونه ی زنه عاقل و موفق . خوشحالم براتون

سلامت باشی عزیزم .دیگه باید تلاش کرد واس رابطه .همش نمیه از ی نفر انتظار داشت واقعا فکر نمیکردم شوهرم قهر باشه مثل بچه هاشده بود عجیب بود واسم ..ولی فکردم دیدم درست میگه من یه مدت به خال خودش رهاش کرده بودم ..محیط خونه رو خانم باید گرم کنه 

سلامت باشی عزیزم .دیگه باید تلاش کرد واس رابطه .همش نمیه از ی نفر انتظار داشت واقعا فکر نمیکردم شوهر ...

همینه ازش هر شب رابطه میگیری یکی هستی که دوکمتر برات پیدا میشه عزیرم خوشبخت باشین

😊
نزار قهر کنه تا امد خونه بهش تجاوز کن بفهمه ی زن چن من ماست میگیره از شوهرش😂

راستش حوصلشو ندارم 

نه یه کادو اینهمه مناسبت ن یه محبت ن ی تفریح یه ادم گداصفت نون اب نخورده هربار میرم سمتش یا دلش درد میکنه یا نعوظ نمیتونه یا دستاش فلجه بماند ک چقدر سر خوراک خونه عذابم داد