2777
2789
عنوان

راستشو بگید قد یک و هفتاد خیلی بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 72 پست
من ۱۸۲قدم😑😑😑

جون بابا 😂😍

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جون بابا 😂😍

😂😂😂😂

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

همنیجووورررر هی میزنم توی سرم میگن نمی‌دونم حالا اگر بچه هم بیاری اون دیگه قدش چقدر میشه ی دختری توی ...

بگو اگرم قدم بلنده تقصیر مامان بابامه میگن بچه ها قدشون یه چیزی کمتر از میانگین قدی پدر مادر میشه  

فایده نداره حرص خوردن کاریش نمیشه کرد 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عالیه عزیزم باشگاه هم برو یه هیکل توپ بساز دختر قدبلند واقعا جذابه شک نکن

نمیزارررنننن میگم برم والیبال عاشق والیبالم میگن نهههه میری بلند تر میشی دیگه چیکار کنیم 

میگم باشگاه بابام نمیزاره میگه محیط باشگاه زنا خوب نیست 

آخه من به این پدر چی بگم؟؟؟

هر چی هم بخوای بجنگی با عقایدشون بدتر و بدتر 

من رشته ای کار میکنم که قانون اینه هرچی قد بلند تر موفقیت بیشتر و خدا رو شکر راضیم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

میگن کاش کوتاه تر بودی ۱۶۴ اینا حالا دیگه کفش پاشنه بلند دیگه نمیتونی بپوشید دیگه نمیتونی ازدواج کنی ...

اتفاقا کفش پاشنه بلند به تو میاد قدت از میانگین جهانی ک بلندتر نیست اگرم قرار نیست با پسرای قد کوتاه ازدواج کنی کیس قد بلند نبود خارج از کشور مورد مد نظرت پیدا میشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دختر خیلی خوبه قدت من دوست دختری که قدش ۱۹۰ باشه هم داشتم ازدواجم کردهتازه الان رفته هلند میگه اینجا ...

قصه میخورن میگن تو دیگه نمیتونی کفش پاشنه بلند بپوشی

آخی اگر پنج شش سانت کوتاه تر بودی ی کفش پاشنه بلند میپوشیدی عالی بود 

فلانی چقدر خوشگله چقدر قدش متناسبه 

گریمو در میارن 

آخه من چه گناهی کردم مگه

اتفاقا کفش پاشنه بلند به تو میاد قدت از میانگین جهانی ک بلندتر نیست اگرم قرار نیست با پسرای قد کوتاه ...

اصلا گوش نمیکنن به حرفام 

میگم دخترای کانادایی و اروپایی بالای ۱۸۰ هستن

میگن حالا که تو ایرانی 

قبلاً مامانم برا کوتاهی می‌نالید حالا هم که..