2777
2789
عنوان

اختلاف شوهرم و مادرم

133 بازدید | 9 پست

سلام وقت تون بخیر اگه میشه هرچه زودتر کمک کنین راه حل بدین 

بچه ها من پدرم یه آدم دروغ گو و معتاد هست بعد من الان چند ماهه ازدواج کردم پدرم از بس بدگویی میکنه دروغ میگه که یه کاری کرده خودشو تو دل شوهرم جا بده و یه کاری کرده شوهرم با مامانم لج بشه  مامانم همش امیدش منم و من هم مامانم خیلی دوست دارم حتی شوهرمم خیلی دوست دارم ولی الان موندم چیکار کنم که شوهرم انقدر با مامانم بد حرف نزنه و بدرفتاری نکنه بدی این قضیه اینجاست جونم به جون شوهرم و مادرم وصله و الان نمیدونم بین این دوتا چیکار کنم 

نظرسنجی

خیلی واضح و جدی به همسرت بگو خط قرمزت مادرت هست و اگر قراره ایشون رفتارش با مادر شما درست نباشه نمیتونی باهاش ادامه بدی 

مادر یدونه است بخاطر هیچ کسی نذار به ناحق آسیب ببینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر شما تحت هیچ شرایطی حق نداره با مامانت بد حرف بزنه و بدرفتاری کنه حالا اصلا بابات هرچی میخواد بگه من اگه کسی با مامانم بد حرف بزنه به خونش تشنه میشم واقعا نمیتونم دیگه دوسش داشته باشم اولین شرطمم واسه ازدواج این بود که شوهرم نهایت احترامو به خانوادم بذاره

خیلی واضح و جدی به همسرت بگو خط قرمزت مادرت هست و اگر قراره ایشون رفتارش با مادر شما درست نباشه نمیت ...

راه خل خوبی نیست مردها اگر متوجه شوند اولویت اول یک زن نیستند اون رندگی به قهقرا نیره بهتره با سیاست بهتری مدیریت شود 

فقط لطف خدا
راه خل خوبی نیست مردها اگر متوجه شوند اولویت اول یک زن نیستند اون رندگی به قهقرا نیره بهتره با سیاست ...

من اهل سیاست بازی نیستم همیشه شفاف و قاطع با همسرم حرف زدم و ۱۶ ساله زندگی می‌کنیم.  اینجوری دقیقا میدونه چی میخوام و چی ناراحتم میکنه و خط قرمزهام چیه

من اهل سیاست بازی نیستم همیشه شفاف و قاطع با همسرم حرف زدم و ۱۶ ساله زندگی می‌کنیم. اینجوری دقیقا م ...

دلیل نداره نسخه ای که رو زندگی شما حواب داده باشه در زندگی بقیه هم کارساز باشه 

بهتره ایشون از مشاور کمک بگیرند 

جالبه تو همین یایت همه خانم ها گله مندن که شوهرشون به مامانش توجه میکنه اگر یه اقا به خانمش بگه مادرم خط قرمز منه اونوقت چی میشه داستان 

پس این تقسیم بندی حالب نیست 

فقط لطف خدا
دلیل نداره نسخه ای که رو زندگی شما حواب داده باشه در زندگی بقیه هم کارساز باشه بهتره ایشون از مشاور ...

خوب من همین احترام رو به همسرم هم میذارم که اگر حس میکنم مادرش لیاقتش رو داره ایشون رو خط قرمز خودش بدونه

واقعیتش هم با اینکه عاشق همسرم هستم اما مادرم برام عزیزتره . الانم چندین ساله برای والدین همسرم پرستار گرفتم. توی اپارتمانشون خونه خریدیم تا نزدیکشون باشیم چون معتقدم پدر و مادر تکرار نمیشه.  خودمم هرروز به مادرم سر میزنم همسرم هم هرکاری از دستش بر بیاد برای خانواده من انجام میده. 

ضمن اینکه هرکسی تجربه و نظر خودش رو میگه شما نسخه زندگی خودت رو میپیچی منم نسخه زندگی خودم رو . استارتر هم حق تصمیم گیری داره