2777
2789
عنوان

راستشو بگید قد یک و هفتاد خیلی بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 72 پست

من ۱۷۷ ام کلیم حال میکنم دخترجاااان این حرفا چیه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همنیجووورررر هی میزنم توی سرم میگن نمی‌دونم حالا اگر بچه هم بیاری اون دیگه قدش چقدر میشه ی دختری توی ...

بگو عاشق قدمم

بچمم ایشالا بره به خودم

بهترین چیز دنیا قده

شوهرم ی قد بلند برام پیدا میشه 

مردای قد بلند دنبال زن قد بلندن

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
من ۱۷۷ اک کلیم حال میکنم دخترجاااان این حرفا چیه

خواهر پخت و پز میکنه 😂😍

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

عزیزم خیلیم خوش قد و بالا و قشنگی 

نترس از حرفاشون اصن

منم ۱۷۱ ام 

قد بلند خیلیم زیباس گلم

اکثر مدلام قداشون از شما خیلی بلندتره

معیاریم نیست برای ازدواج نکردن که 

اتفاقا خیلی هم جذابه

بخند عزیزم ، میگذره ^_^ 💕

من ۱۵ سالم ک بود قدم ۱۷۱ بود الان ام ک ۳۳ سالمه قدم همون ب شدتم راضیم وزن تو متناسب کن ، اگه قد بلند ...

میگم من دوست دارم برم والیبال ورزش مورد علاقه 

مامانم میگه آها هی میخوای بری بپر بپر کنی از این بلند تر بشی؟؟

امروز یکی از دوستام از چهرم تعریف کرد حالم خوب بود خیر سرم 

تا رسیدم مامانم میگه ببریمت دکتر داری خیلی بلند میشه 

ی روز حالم از خودم خوب بود 

بعد میگن چرا همش حالت بده 

من ۱۸۲قدم😑😑😑

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

میگن کاش کوتاه تر بودی ۱۶۴ اینا حالا دیگه کفش پاشنه بلند دیگه نمیتونی بپوشید دیگه نمیتونی ازدواج کنی ...

این خزعبلات چیه دیگه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️