2777
2789
عنوان

راستشو بگید قد یک و هفتاد خیلی بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 72 پست
قصه میخورن میگن تو دیگه نمیتونی کفش پاشنه بلند بپوشیآخی اگر پنج شش سانت کوتاه تر بودی ی کفش پاشنه بل ...

قد تنها چیزی که نمیشه به سادگی بلندش کرد 

صورت و ... ادم میره عمل میکنه 

این همه مدل تو دنیا هست قدشون بلنده 

مهماندار میخوای بشی باید از یه حدی بلندتر باشی و ... 

میخوام بگم همه جا اتفاقا برعکس 

کفش پاشنه بلندم بهت میاد ،خیالت راحت باشه 

بعضی پدرمادرها عادتشونه 

من از وقتی یادمه مادر خودم داشته ایراد میگرفته 

چاق میشدم غر میزد 

لاغر میشدم غر میزد 

باشگاه میرفتم غر میزد 

نمیرفتم غر میزد ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم من دوست دارم برم والیبال ورزش مورد علاقه مامانم میگه آها هی میخوای بری بپر بپر کنی از این بلند ...

وزنت چقدر ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
قد تنها چیزی که نمیشه به سادگی بلندش کرد صورت و ... ادم میره عمل میکنه این همه مدل تو دنیا هست قدشون ...

خیلی حالم بهتر شد که حالمو متوجه شدی 

چی بهشون بگم؟

اصلا حرفی بزنم یا رد بشم؟

خیلی حالم بهتر شد که حالمو متوجه شدی چی بهشون بگم؟اصلا حرفی بزنم یا رد بشم؟

راستش من خیلی حرف زدم 

گفتم این رفتارها ناراحتم میکنه ولی فرقی نکردن 

منم دیگه بیخیال شدم و سعی کردم خودمو اذیت نکنم 

ولی تو اطرافیان دیدم خیلی از خانواده ها با صحبت و مشاوره رابطه شون بهتر شد 

با توجه به شناختت ازشون ببین حرف بزنی بهتره 

یا توجه نکنی 

خیلی حالم بهتر شد که حالمو متوجه شدی چی بهشون بگم؟اصلا حرفی بزنم یا رد بشم؟

خوبهههه ک دختر من ۱۷۰ . ۴۸ کیلو ولی خب اون باله کار میکنه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
نمیزارررنننن میگم برم والیبال عاشق والیبالم میگن نهههه میری بلند تر میشی دیگه چیکار کنیم میگم باشگاه ...

والیبال عالیه عزیزم 

ورزشهای رزمی هم برای شما خیلی خوبه ...باشگاه اصلا محیط بدی نداره من دیگه الان ۸ ساله میرم باشگاه هیچ وقت مورد بدی ندیدم 

کاش ذهنیتشون تغییر میکرد ...ولی اصلا بهش فکر نکن قدت خیلی خیلی عالیه ایشالا که بخت و اقبالت هم بلند باشه 🥰

اصلا گوش نمیکنن به حرفام میگم دخترای کانادایی و اروپایی بالای ۱۸۰ هستنمیگن حالا که تو ایرانی قبلاً م ...

چ اهمیت داره تو ک قرار نیست تا ابد تو اون شهر بمونی شاید قد متوسط هم سن و سالای شما تو شهر پایینه ک شما قدت از نظرشون عجیب میاد بالاخره آدمی ک استایل تو باشه هست 

و اصلا شاید بخوای آینده با  شرکت هواپیمایی 

یا حتی تو اورژانس کار کنی شاید مدل شدی کسی چ میدونه کار های خاص و لول بالا رو به قد بلندها میدن ن کسی ک به اصلاح بغلیه من قدم کوتاهه و از این نظر خیلی نگرانم چون کلی فرصت تو زندگیم بخاطر قدم از دست دادم 💔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چ اهمیت داره تو ک قرار نیست تا ابد تو اون شهر بمونی شاید قد متوسط هم سن و سالای شما تو شهر پایینه ک ...

خب من باید همین حرفا رو به خودت بزنم شاید باورت نشه ولی سلیقه ها فوق العاده متفاوتی و تو از نظر خیلی ها دوست داشتنی هستی مثلاً من داداشم میگه قد دختر هر چی کوتاه تر بهتر باورت میشه؟

یا مثلاً مامانم که قدش ۱۶۸ هست همیشه میگه کاش کوچولو بودم 

ولی دوستم که ۱۵۶ هست ب من میگه کاش همقد تو بودم!!)

تو خیلیم خوبی همینی که هستی 

پس اون قلب شکسته رو بزار کنار دختر مهربونم🥲

خب من باید همین حرفا رو به خودت بزنم شاید باورت نشه ولی سلیقه ها فوق العاده متفاوتی و تو از نظر خیلی ...

ممنونم بخاطر اینکه امید میدی بهم🌷🙏

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1