2777
2789
عنوان

اشکال داره مامان ادم زنگ بزنه به خواستگاری که خودمون قبلا رد کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 50 پست
زنگ بزنن خونشون بعد بگن ای وای اشتباه زنگ زدم میخواستم به خواهرم بزنگم بعد دیگه حال و احوال کنن

وایی😂😂😂

یه بار واقعا مامانه بنده خدای من اشتبا میخواس زنگ بزنه به دوستش زنگ زده بود خونه خواستگار

بعد به مامانه پسره گفته بود خب من اشتباه گرفتم شما چرا انقدر کند جواب میدید🤣🤣

مامانه خودشو معرفی نکرده بود شک داشت کند حرف میزد 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی😂😂😂یه بار واقعا مامانه بنده خدای من اشتبا میخواس زنگ بزنه به دوستش زنگ زده بود خونه خواستگارب ...

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
چرا داریم همسایه امونه خیلیم احوالمو میپرسهبگم بهش ینی؟

اینجوری بهتره بنظرم . شما شخصا زنگ نزنید . ولی اون همه هم طوری باید بیان کنه که خواست شما نیست که اونا بیان. خود خانواده پسر تمایل داشته باشند دوباره زنگ بزنند به خاطر غرور و وقار خودت که دختری میگما. دو روز دیگه پشتت حرفی نباشه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

عزیزم برای ما که داداشم یه جا صحبت کردیم بعد پدر دختر گفت نه می خواد درس بخونه به یه ماه نکشید پدرش رفته بود با پدرم حا احوال پرسی کردن بعد باباش پرسیده بود پسرت چیکاار کردی داماد کردی یا نه که پدرم از همونجا اومد مادرو و برادرم رو گفت برادرم گفت باز یه بار دیگه برید بهشون بگین شاید نظرشون عوض شده الان هم همون دختر عروسمونه یه نی نی کوچولو هم دارن خیلی هم خوشبختن. باز هم نظر خودت و خانوادته

😭

به نظرم به واسطه بگو ما برای داداشم رفتیم خواستگاری با اینکه شرایطش خیلی خوب بود گفتن نه بعدش داداشم از کسی دیگه خواستگاری کرد جواب مثبت گرفت ،الان قبلی پشیمون شده اومدن گفتن دیگه داداشم قراره نامزد کنه،به نظرم تا دیر نشده بگو

عزیزم برای ما که داداشم یه جا صحبت کردیم بعد پدر دختر گفت نه می خواد درس بخونه به یه ماه نکشید پدرش ...

وایی چه😭😭 قشنگ

ای بابا کسی که فرهنگ نداشته باشه بخواد بکوبه که خودت زنگ زدی مطمین باش باز حرفی برا کوبیدن تو سر داره 

نه به نظر من بد نیست 

به مادرت بگو زنگ بزنه بگه شرایط دخترم الان مهیا شده اگر شما هنوز راغب هستین میتونید تشریف بیارین 

اصلا هم کوچیک شدن نیست 

ای بابا کسی که فرهنگ نداشته باشه بخواد بکوبه که خودت زنگ زدی مطمین باش باز حرفی برا کوبیدن تو سر دار ...

اره منم همینو میگم

یه اصطلاحی هست میگه آدم خوب به این زودیا بدش نمیاد