2777
2789
عنوان

بیست و یک سالمه اما احساس پیری میکنم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 178 پست
مغز منم حرف مفت زیاد میزنه همش مقایسه و حس بد ولی خب اگه آدم بخواد به حرفش گوش کنه واقعا انگیزشو از ...

ن من قیافه ام خیلی معمولیه ولی واقعا دوسش دارم حتی شاید نقص های زیادی هم داشته باشه 

ولی زندگی سر لج داره باهام 

هرچی بیشتر تلاش میکنم ، کمتر ب نتیجه میرسم ، گره های بزرگی سر راهمه ، دعاهام قبول نمیشه 

فک کنم خدا بلاکم کرده🤕

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرزوی من هم اکنون😂

چند کیلویی مگه 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

ن من قیافه ام خیلی معمولیه ولی واقعا دوسش دارم حتی شاید نقص های زیادی هم داشته باشه ولی زندگی سر لج ...

منم از نظر قیافه نگفتم 

از نظر مالی و موقعیت شغلی منظورمه

4 سال عین چی سختی کشیدم راه دور درس خوندیم الان اراده ندارم که استخدامی شرکت کنم بعد بقیه رو که میبینم رفتن سرکار حرصم میگیره از خودم

منم از نظر قیافه نگفتم از نظر مالی و موقعیت شغلی منظورمه4 سال عین چی سختی کشیدم راه دور درس خوندیم ا ...

من یسر میرم اینستا افسردگی میگیرم🤣

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
ن من قیافه ام خیلی معمولیه ولی واقعا دوسش دارم حتی شاید نقص های زیادی هم داشته باشه ولی زندگی سر لج ...

تنها نیستی  گلم هممون همینیم🥲🥲🥲

شوهرم متولد ۷۵ عه امروز میگف که خسته شدم هرچقد بدو بدو میکنم باز وسط راه کم میارم و زندگی و پول در اوردن سخت شده

دیدم راست میگه ربطی به دهه نداره هممون  داریم رنج میکشیم از کوچیک‌گرفته تا بزرگ🙂

اون که همش الکیه از چی افسردگی میگیری

از دیدن‌زندگی‌بلاگرا که خیلی راحت در عرض چند ماه با پول بلاگری ویلا و ماشینای انچنانی میخرن

از دیدن‌زندگی‌بلاگرا که خیلی راحت در عرض چند ماه با پول بلاگری ویلا و ماشینای انچنانی میخرن

من که فکر میکنم هرچقدر زندگی شون زرق و برق داشته باشه عوضش آرامش فکری و اون حس اعتماد به طرف مقابل بینشون نیست چون اکثرن خیانت میکنن یا جدا میشن

من که فکر میکنم هرچقدر زندگی شون زرق و برق داشته باشه عوضش آرامش فکری و اون حس اعتماد به طرف مقابل ب ...

اره 

اتفاقا یکیشون‌همین‌ چند روز پیش اعتراف میکرد که باطن زندگیتونو با ظاهر زندگیه ما مقایسه نکنین و ما هیچوقت بدی های زندگیمون و بتون نشون نمیدیم و اینچیزایی که ازمون میبینین اصلا واقعی نیس

اره اتفاقا یکیشون‌همین‌ چند روز پیش اعتراف میکرد که باطن زندگیتونو با ظاهر زندگیه ما مقایسه نکنین و ...

دقیقا همینه برای یه زن هیچی مهم تر دوست داشته شدن و ارزش داشتن نیست وقتی اون نباشه حتی اگه تو قصرم زندگی کنه دلش خونه 

دقیقا همینه برای یه زن هیچی مهم تر دوست داشته شدن و ارزش داشتن نیست وقتی اون نباشه حتی اگه تو قصرم ز ...

اره عزیزم درسته

منم از نظر قیافه نگفتم از نظر مالی و موقعیت شغلی منظورمه4 سال عین چی سختی کشیدم راه دور درس خوندیم ا ...

این دنیا دیگه ب درد نمیخوره 

دختر من ۲۱ سالشه انگااااار هنوز ده سالشه بخور بخواب ...عشق و حال دنیا رو میکنه ....شما هنوز بچه اید ...

باز خوبه تو بچت ۲۱سالشه من دهه شصتی ام اصن  بچه ندارم البته اینجوری راحتترم

تنها نیستی گلم هممون همینیم🥲🥲🥲شوهرم متولد ۷۵ عه امروز میگف که خسته شدم هرچقد بدو بدو میکنم باز و ...

شوهر منم همینه 

واقعاً داره تلاش میکنه میبینم میخاد منو ب آرزوهام برسونه ولی ....

متولد ۷۶