2777
2789
عنوان

چرا شماها آنقدر ضعیفین و خودتون کوچیک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 168 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ذات خراب جنسیت نداره، اگه تو جامعه ما به زنا ظلم شده ،تقصیر خورده زناست ،اکثرا زنایی هستن بی دست و پا بی عرضه، وابسته و ضعیف....

خود ما از دیدن اینجور همجنسامون نفرت داریم، بعد مردا میان عاشق این موجود ضعیف میشن و با احترام برخورد میکنن؟! طرف خودش واسه وجود خودش احترام و ارزش قائل نیست بقیه باشن؟!

وگرنه دو جنس وجودش برای بقا لازمه

یکی نباشه که نسل انسان منقرض میشه جونم

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

عشقای بقیه چی شاید اونام خوب بودن .تازه ایده خوبی نیست چون یه نفر فقط برای زاد و ولد و تداوم نسل هست ...

علی ایحال این میگه عشق من خیلی خوبه نمی‌دونم چی درسته من اعتقاد دارم همه مردا سروته یک کرباسن با نظر استارتر موافق هستم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اون ویدیو هایی که بهشون استناد میکنید فیکن تو رو خدا نگو که اون عکس و فیلم ساختگی لولیتا رو باور کردی اینا رو میسازن فقط واسه هیجان 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می‌دونی چند تا خانم پشت خیلی از جنایات هستند؟!! باز هم می‌گم انقدر جنسیت زده به مسائل نگاه نکنید. آد ...

نرفتم 

اما توی تلگرام کانال هایی هست ویدوی های دارک وب میزاره 

آنجا ظلم به زنان میشه میتونی ببینی